Communicatiecommissie

De communicatiecommissie van RKVV Roosendaal coördineert en bewaakt de belangen van onze vereniging. Maar de commissie doet meer. Zij is ook verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. Hieronder een overzicht van de taken.

Taken:

1. Bewaken interne en externe communicatie.
  2. Positief in beeld brengen van de vereniging d.m.v contacten met plaatselijke week- en dagbladen.
  3. Opzetten en beheer van klachten afhandeling.
  4. Beheer en borging website.
  5. Borgen uniforme uitstraling van RKVV Roosendaal.
18 november : Rens Koremans (JO13-4), Anica de Rijke (Meisjes O1), Hans van Deventer (Heren 5), Sven Roks (Heren 8), Max van Oorschot (Heren 8)19 november : Ines Govaarts (VR2), Sander van den Bersselaar (JO11-1), Daan Kerstens (JO16-1)21 november : Wouter Bogers (JO17-3), Ravi van Overveldt (JO13-6)22 november : Tim Kerseboom (Heren 3), Julia Bouwens (Meisjes O1), Ramses van Nispen (JO14-2), Justin Kleintjes (JO14-4)23 november : Jarno Frantzen (JO11-7), Jip Rijpers (G1), Koen Voogt (Heren 8)24 november : Bryan Suijkerbuijk (JO17-2), Bente Neggers (JO9-4)