Saamhorig

Prestatie wordt gerealiseerd met en voor elkaar. Leden zijn eensgezind en
tonen team- en clubgevoel.

Plezier

Leden genieten van het voetbalspel en hebben het naar hun zin. Ze zijn blij, positief ingesteld
en tonen acceptatie.

Passie

Leden tonen inzet en zijn gedreven. Een juiste discipline
wordt gewaardeerd. Vrijwilligers zijn zich bewust van hun voorbeeldfunctie.

Betrokken

Leden voelen zich betrokken en zijn bereid zich in te zetten
voor de vereniging. Er is een wil om elkaar en de vereniging te helpen.

Sportief

Op ieders niveau streven wij een zo goed mogelijke prestatie na vanuit een fairplay-instelling. We tonen ons sportief, zowel als spelend lid, als rond het veld.

18 november : Rens Koremans (JO13-4), Anica de Rijke (Meisjes O1), Hans van Deventer (Heren 5), Sven Roks (Heren 8), Max van Oorschot (Heren 8)19 november : Ines Govaarts (VR2), Sander van den Bersselaar (JO11-1), Daan Kerstens (JO16-1)21 november : Wouter Bogers (JO17-3), Ravi van Overveldt (JO13-6)22 november : Tim Kerseboom (Heren 3), Julia Bouwens (Meisjes O1), Ramses van Nispen (JO14-2), Justin Kleintjes (JO14-4)23 november : Jarno Frantzen (JO11-7), Jip Rijpers (G1), Koen Voogt (Heren 8)24 november : Bryan Suijkerbuijk (JO17-2), Bente Neggers (JO9-4)