Saamhorig

Prestatie wordt gerealiseerd met en voor elkaar. Leden zijn eensgezind en
tonen team- en clubgevoel.

Plezier

Leden genieten van het voetbalspel en hebben het naar hun zin. Ze zijn blij, positief ingesteld
en tonen acceptatie.

Passie

Leden tonen inzet en zijn gedreven. Een juiste discipline
wordt gewaardeerd. Vrijwilligers zijn zich bewust van hun voorbeeldfunctie.

Betrokken

Leden voelen zich betrokken en zijn bereid zich in te zetten
voor de vereniging. Er is een wil om elkaar en de vereniging te helpen.

Sportief

Op ieders niveau streven wij een zo goed mogelijke prestatie na vanuit een fairplay-instelling. We tonen ons sportief, zowel als spelend lid, als rond het veld.

25 september : Yannick Dam (Heren 9), Davey Hellemons (Heren 10), Brendan Legand (JO17-6)26 september : Rogier Anink (Heren 3), Adam Ouahssain (JO15-2)27 september : Daniel de Leeuw (JO12-2), Luca van Kaam (JO11-1), Xander Roovers (Heren 8), Dion van Broekhoven (JO13-5)28 september : Max Hesp (JO17-6), Dylan Matthijssen (Heren 1), Wessel Swiebel (JO9-6)29 september : Sven Knol (JO14-1), Justin van Gils (JO15-4), Owen Gijzen (JO10-1)30 september : Jur Hoogerwerf (JO11-4), Dylan Schuurman (JO14-4), Kerem Bozoglu (JO19-3) 1 oktober : Tristan Vermeulen (JO16-1), Esme van Oorschot (Meisjes O1)