Saamhorig

Prestatie wordt gerealiseerd met en voor elkaar. Leden zijn eensgezind en
tonen team- en clubgevoel.

Plezier

Leden genieten van het voetbalspel en hebben het naar hun zin. Ze zijn blij, positief ingesteld
en tonen acceptatie.

Passie

Leden tonen inzet en zijn gedreven. Een juiste discipline
wordt gewaardeerd. Vrijwilligers zijn zich bewust van hun voorbeeldfunctie.

Betrokken

Leden voelen zich betrokken en zijn bereid zich in te zetten
voor de vereniging. Er is een wil om elkaar en de vereniging te helpen.

Sportief

Op ieders niveau streven wij een zo goed mogelijke prestatie na vanuit een fairplay-instelling. We tonen ons sportief, zowel als spelend lid, als rond het veld.

17 januari : Rayan Talhaoui (JO11-3), Floor Maas (Meisjes O1), Fernando Gladdines (JO13-1)18 januari : Tim Beverloo (Heren 3), Niek Hufkens (JO13-6), Florijn van Vugt (JO14-3)19 januari : Thom van Unen (Heren 1), Livay Lammerse (JO13-2), Jezrael Meenars (JO10-3), Richard Farla (JO17-1), Daan van Oeffelen (Heren 7), Rini de Rooij ( )20 januari : Reza de Man (JO13-1), Mitchel Tobias (JO19-3)21 januari : Kaj Knobel (JO15-1), Kimberley Jongenelis (Meisjes O1)22 januari : Peter Schellingerhout ( ), Joey Paijmans (JO11-3), Diego Pfaff (JO15-3), Owen van der Vorst (JO19-3), Sjoerd Krijnen (JO13-4)23 januari : Tess Oostvogels (Meisjes O1), Lucas van Meer (JO10-1), Jesse Rommens (JO11-3), Ton Moerkens ( )