Missie:

RKVV Roosendaal is een voetbalvereniging die een platform biedt om mensen en organisaties te verenigen.

Visie:

Bij RKVV Roosendaal komt men samen door plezier, passie en betrokkenheid tot sportieve prestaties op eigen niveau.

Beleidsplan 2016-2020

Net voor de winterstop 2015 hebben we de presentatie-avond gehad van het nieuwe beleidsplan. Hier is eigenlijk het startschot gegeven voor de ‘nieuwe fase' vanaf 2016. In dit plan heeft het bestuur geprobeerd de hoofdlijn uit te stippelen richting 2020. Als op de avond beloofd, hierbij de publicatie van het plan.

Achter deze samenvatting zit nog zeer veel detail informatie, waarmee wij jullie niet willen vermoeien. Wij als bestuur zullen periodiek de voortgang toetsen en dit op gepaste momenten presenteren aan de leden. Mocht je op voorhand nog aanvullende vragen hebben na het bijwonen of lezen van de presentatie, dan kun je altijd contact leggen met één van de bestuursleden.

22 juli : Joost van Oers (Heren 6), Bas van Waas (Heren 12)23 juli : Jack Zagers (Heren 6), Ziver Altuntas (Heren 5)24 juli : Serena Torenbos (VR2), Brendan Lyons (Heren 12)26 juli : Stefan van Leeuwen (Heren 10)27 juli : Margreet van Oorschot ( )28 juli : Esron Loupatty (Heren 5), Jeroen den Heijer (G1)