Hulp altijd welkom, vrijwilligers gezocht!

Een vereniging als RKVV Roosendaal, die nog steeds groeiende is, is sterk afhankelijk van goedwillende vrijwilligers. Het belang van vrijwilligers is voor elke vereniging groot. Zo ook voor onze vereniging. (Nieuwe) leden en ouders worden nadrukkelijk aangespoord en hierbij, gevraagd om als vrijwilliger hun steentje bij te dragen. Saamhorig, Plezier, Passie, Betrokken en Sportief zijn de kernwaarden die RKVV Roosendaal op dit gebied tracht na te streven.

U kunt altijd  informeren naar de mogelijkheden binnen de vereniging! Voor info hierover kunt u hier terecht!

Op de volgende schermen vindt u de actuele vacatures die momenteel binnen onze club aanwezig zijn. Deze zijn verdeeld in de volgende groepen:

• Coördinators, wedstrijd-, jeugd- en pupillen
  • Leiders
  • Trainers
  • Overige vacatures: b.v. activiteiten, commissies, accomodatie, kantine, keuken, etc.

Bij elke vacature is een contactpersoon vermeld. U kunt direct naar deze persoon reageren als u interesse heeft in een bepaalde taak, of iemand weet die er belangstelling voor heeft.

Aanmelden nieuwe vacatures

Commissieleden worden gestimuleerd actuele vacatures aan te melden. Hiertoe dient per vacature onderstaand formulier ingevuld per mail gestuurd te worden naar de vrijwilligerscoordinator . De vrijwilligerscoördinator zorgt voor publicatie op de site en verdere opvolging. Contactpersonen worden verzocht ingevulde vacatures af te melden via hetzelfde mailadres.

Opmerking:
bij 'aanvullende info / bijzonderheden / vereisten' kunt u bv. denken aan: bardienst voor een bepaalde specifieke dag, of wedstrijdsecretaris voor zondag, of bepaalde diploma's die vereist zijn of opleiding die gevolgd dienen te worden of taak kan verdeeld worden over meerdere personen, of slechts voor maanden okt/nov, etc..
28 juli : Esron Loupatty (Heren 5), Jeroen den Heijer (G1)29 juli : Dennis Frankfort ( ), Dennis Frankfort (Heren 5)30 juli : Bas Rademakers (Heren 9) 2 augustus : Frank Hamers (Heren 10) 3 augustus : Danny van Dijk (Heren 13), Dirk van Loon (Heren 4), Eric van Loon (Heren 13), Ilse van de Kar (JG1)