Kantine

Een gezellige vereniging als de RKVV Roosendaal kan natuurlijk niet zonder een gezellige kantine. Enkele jaren geleden is de kantine, mede door de inspanningen van een aantal vrijwilligers, fors uitgebreid. Zodoende beschikken we nu over een representatief gebouw op ons sportpark. Langzamerhand is de kantine aangekleed met allerlei attributen zodat elke Roosendaler zich er ook echt thuis voelt. Overigens horen we vaak dezelfde geluiden van andere verenigingen als ze eenmaal bij onze club in de kantine zijn geweest.

Onze kantine wordt beheerd door Leo Goossens en Rinus Buijs. Leo schroomt er niet voor om aan de voor hem verkeerde kant van de bar plaats te nemen om met Jan en Alleman een gezellig praatje te houden. Ook Rinus is van het type 'gezellige kastelein'.

Openingstijden kantine :

Maandag : van 17:30 tot 20:00 !

Dinsdag van 17.30 uur tot 20.00 uur ( als er geen wedstrijden zijn ; bij wedstrijden tot 1 uur na de wedstrijd )
Woensdag van 14.00 uur tot 23.00 uur ( al vanaf de pupillentraining )
Donderdag van 19.30 uur tot 23.30 uur
Vrijdag van 21.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag van 08.15 uur tot 18.00 uur
Zondag van 08.15 uur tot 17.00 uur bij uitwedstrijden Roosendaal 1
Zondag van 08.15 uur tot 19.00 uur bij thuiswedstrijden Roosendaal 1

Leo Goossens    Rinus Buijs

Natuurlijk kunnen Rinus en Leo de kantine niet alleen runnen. Achter de bar zijn dan ook regelmatig de gezichten van Francien Broeren, Petra Seijkens, Diana van Broekhoven, Ad Bruijns, Marij Potters, Anja van den Berg, Linda Rademakers, Adriënne van de Broek of Jos van den Berg te zien. Zij voorzien u graag van een koel of warm drankje.

Mocht u wat willen eten? In de keuken wordt het vakkundig klaargemaakt door Ria Buijs, Jessica Cappetijn of Nel Braat.

Mocht u het kantinepersoneel nog beter leren kennen of sowieso eens de gezellige sfeer van onze kantine willen proeven, kom dan gerust eens langs.

De Bar
Andere sporten die in de kantine beoefent kunnen worden : Tafeltennis, biljarten en darten

22 juli : Joost van Oers (Heren 6), Bas van Waas (Heren 12)23 juli : Jack Zagers (Heren 6), Ziver Altuntas (Heren 5)24 juli : Serena Torenbos (VR2), Brendan Lyons (Heren 12)26 juli : Stefan van Leeuwen (Heren 10)27 juli : Margreet van Oorschot ( )28 juli : Esron Loupatty (Heren 5), Jeroen den Heijer (G1)