Toekenning scheidsrechters

Naast de door de KNVB toegekende scheidsrechters voor de jeugdelftallen ( JO13-1, JO15-1, JO17-1 en JO19-1 en G-elftallen) en op zondag voor Rsdl 1 , 2 ,3 en 4 zijn bij onze vereniging een( beperkt) aantal gediplomeerde club-scheidsrechters aanwezig. 

In overleg met het bestuur is besloten om deze scheidsrechters in te zetten voor de thuiswedstrijden vanaf JO14 t/m JO19 en de senioreneftallen. Alle overige eftallen dienen zelf voor een scheidsrechter te zorgen. 

Roel van der Heijden deelt de scheidsrechters wekelijks in voor de wedstrijden op zaterdag en is via het volgende e-mailadres te bereiken: zaterdag-scheidsrechter@rkvvroosendaal.nl

Jan van Wijk deelt de scheidsrechters wekelijks in voor de wedstrijden op zondag en is via het volgende e-mailadres te bereiken : zondag-scheidsrechter@rkvvroosendaal.nl

De defintieve indeling is donderdagavond onder het tabblad "toegekende scheidsrechters" te zien.

Ook via het "fluitje" op de Programma pagina kom je op de pagina met de toegekende scheidsrechters.

28 juli : Esron Loupatty (Heren 5), Jeroen den Heijer (G1)29 juli : Dennis Frankfort ( ), Dennis Frankfort (Heren 5)30 juli : Bas Rademakers (Heren 9) 2 augustus : Frank Hamers (Heren 10) 3 augustus : Danny van Dijk (Heren 13), Dirk van Loon (Heren 4), Eric van Loon (Heren 13), Ilse van de Kar (JG1)