Doelen van de velden na de training

Het is steeds weer een herhalend verzoek maar het lijkt er op of de boodschap niet doordringt.Trainingsdoelen

Op zaterdagen en zondagen steevast hetzelfde beeld, op de kunstgras velden staan de mobiele aluminium doelen nog steeds op het veld. Tevens het zelfde beeld op de grasvelden.

Beste trainers, leiders rondom de velden is een uitloopstrook van 4 meter die bedoeld is voor de veiligheid van onze spelers. Wij willen het dan ook niet meer hebben dat op 1,5 meter van de zijlijn een doel geparkeerd staat. Het wachten is namelijk op een speler die letsel oploopt, wat tot nu toe gelukkig niet is gebeurd.

Afspraak opruimen trainingsdoelen

Dit houd in dat de trainers/elftallen op donderdag avond, op de beide kunstgrasvelden de doelen achter de dug outs zetten.

De elftallen die de laatste training afwerken op gras, op de doordeweekse avonden, dienen de doelen aan de kant te zetten na hun training. Dit i.v.m. het maaien van de velden doordeweeks door de Gemeente Roosendaal

Mochten de elftallen die op vrijdagavond trainen, een doel gebruiken dienen zij dit wederom terug te zetten waar het stond, of het initiatief te nemen e.e.a. wel goed te zetten.

Jeugd doelen kunstgras.

De jeugddoelen op het kunstgras liggen op slot, dit is niet voor niets, daar reeds 2 keer een jeugd doel defect is gegaan door ondeskundig opvouwen van het doel. Natuurlijk dader onbekend. Indien je gebruik wil maken van deze doelen, dan vouwt de terreinknecht het doel open en dicht! Dus wil je gebruik maken van dit doel vraag de tereinknecht om assistentie.

Reserve tenue's

Roosendaal is in het bezit van een behoorlijk aantal reserve tenue's. Echter neemt iedereen het niet zo nauw en zijn wij nog steeds reserve tenue's kwijt, die waarschijnlijk bij iemand op zolder liggen.

Om dit tegen te gaan de volgende afspraak.
Een tenue kun je verkrijgen tegen ondertekening bij de dienstdoende terreinknecht. Let op je tekent voor overdracht van hetgeen wat er inzit. E.e.a staat aangegeven op de kaart aan de tas. De tas die je inlevert wordt bij inlevering gecontroleerd door de terreinknecht. De tas wordt dus niet gedropt! Bij onvolledigheid van de inhoud wordt dit direct in rekening gebracht bij diegene die getekend heeft.

Wij rekenen op meer betrokkenheid van jullie allemaal.

Namens de commissie


Plattegrond nieuwe kleedkamers


Plattegrond nieuwe kleedkamers
21 januari : Kimberley Jongenelis (Meisjes O1), Kaj Knobel (JO15-1)22 januari : Peter Schellingerhout ( ), Sjoerd Krijnen (JO13-4), Owen van der Vorst (JO19-3), Diego Pfaff (JO15-3), Joey Paijmans (JO11-3)23 januari : Lucas van Meer (JO10-1), Jesse Rommens (JO11-3), Tess Oostvogels (Meisjes O1), Isa Grift (Meisjes O1), Ton Moerkens ( ), Teun van Heeswijk (JO11-1), Wouter Koolen (JO15-3), Nils Elst (JO19-4)24 januari : Jaimy Bakkenes (Heren 1), Julian Loupatty (JO15-2), Isabel de Groote (Meisjes O1), Cedric Cornec (JO15-1)25 januari : DaniŽl Lammertink (JO17-3), Joelle de Bont (Meisjes O1), Berkan Baltaci (JO15-4)26 januari : Tugra Uzunalioglu (JO9-4), Martin Heeren ( ), Gaime Habraken (JO19-3)