Supportersvereniging

De trouwe supporters van RKVV Roosendaal hebben zich verenigd in een zeer actieve supportersvereniging. Leden van de supportersvereniging hebben bijvoorbeeld gratis entree tot de mosselavond, de kerstbingo en andere georganiseerde avonden. Vraag gerust aan onze actieve leden wat de supportersvereniging allemaal organiseert.

Lid worden van de supportersvereniging?

Natuurlijk zijn er altijd nieuwe leden welkom. Die kunnen zich melden via het inschrijfformulier of achter de bar in onze kantine. De contributie bedraagt slechts € 10,- per seizoen.

22 juli : Joost van Oers (Heren 6), Bas van Waas (Heren 12)23 juli : Jack Zagers (Heren 6), Ziver Altuntas (Heren 5)24 juli : Serena Torenbos (VR2), Brendan Lyons (Heren 12)26 juli : Stefan van Leeuwen (Heren 10)27 juli : Margreet van Oorschot ( )28 juli : Esron Loupatty (Heren 5), Jeroen den Heijer (G1)