Supportersvereniging

De trouwe supporters van RKVV Roosendaal hebben zich verenigd in een zeer actieve supportersvereniging. Leden van de supportersvereniging hebben bijvoorbeeld gratis entree tot de mosselavond, de kerstbingo en andere georganiseerde avonden. Vraag gerust aan onze actieve leden wat de supportersvereniging allemaal organiseert.

Lid worden van de supportersvereniging?

Natuurlijk zijn er altijd nieuwe leden welkom. Die kunnen zich melden via het inschrijfformulier of achter de bar in onze kantine. De contributie bedraagt slechts € 10,- per seizoen.

21 november : Ravi van Overveldt (JO13-6), Wouter Bogers (JO17-3)22 november : Julia Bouwens (Meisjes O1), Tim Kerseboom (Heren 3), Ramses van Nispen (JO14-2), Justin Kleintjes (JO14-4)23 november : Koen Voogt (Heren 8), Jip Rijpers (G1), Jarno Frantzen (JO11-7)24 november : Bryan Suijkerbuijk (JO17-2), Bente Neggers (JO9-4)25 november : Daan Becx (JO13-5)26 november : Emir Can Boztepe (JO11-4), Vince de Ceulaerde (JO8-6)