Supportersvereniging

De trouwe supporters van RKVV Roosendaal hebben zich verenigd in een zeer actieve supportersvereniging. Leden van de supportersvereniging hebben bijvoorbeeld gratis entree tot de mosselavond, de kerstbingo en andere georganiseerde avonden. Vraag gerust aan onze actieve leden wat de supportersvereniging allemaal organiseert.

Lid worden van de supportersvereniging?

Natuurlijk zijn er altijd nieuwe leden welkom. Die kunnen zich melden via het inschrijfformulier of achter de bar in onze kantine. De contributie bedraagt slechts € 10,- per seizoen.

20 september : Mohamed Nawar (JO13-4), Safouan Tajderti (JO7-5)21 september : Yara Gremmen (Meisjes O1), Jeroen Jochems (Heren 10), Janno van Dijk (JO19-3)22 september : Miranda Smits-Vermeuelen (JG1), Julia van Geel (Meisjes O1), Ravi van Ineveld (JO13-5)23 september : Ilyas Achahchah (JO15-1)24 september : Bjorn Bastings (JO13-6), Joep Loogman (Heren 11)25 september : Davey Hellemons (Heren 10), Brendan Legand (JO17-6), Yannick Dam (Heren 9)26 september : Rogier Anink (Heren 3), Adam Ouahssain (JO15-2)