Seizoen 2016-2017

Team van de week: JO8-1

Bij de wedstrijd Roosendaal-Sarto is de JO8-1 het Team van de Week.
Het is een team dat in het begin wel even aan elkaar moest wennen maar nu we enkele maanden verder zijn noemen de leiders de spelertjes ze zelfs allemaal toppers. En dit zijn die TOPPERS: Bente, Bink, Luuk, Jazz, Aimene, Tugra, Jim, Mick en Thomas. Jongens die graag een grapje maken maar  ook hard werken op de trainingen en wedstrijden. Zij zitten in een zware competitie (hoofdklasse!) en wisten tot nu toe slechts een keer te winnen. Nu het een echt team is geworden, serieus blijven trainen én blijven lachen, zullen zij vast meer punten gaan halen. Zij hopen nog heel lang bij “dé beste en leukste club van Roosendaal”  te voetballen en wie weet komen zij door hard te trainen, o.l.v. Femke en Rob, ooit nog eens te voetballen bij één van hun favoriete clubs en dan zijn Ajax, PSV en Feijenoord.
Voorlopig hebben zij en hun supporters, ouders, opa’s, oma’s het uitstekend naar hun zin bij de rkvv Roosendaal, lekker dicht in de buurt en waar al hun vriendjes in voetballen.

Veel plezier als Team van de Week


Team van de week: JO9-3

Bij de wedstrijd Roosendaal-Uno Animo is de JO9-3 het Team van de Week. Het is een team dat in een zware competitie is ingedeeld met bijna allemaal selectieteams. Zo moeten zij de strijd aangaan met o.a. Internos, Hoeven en Rood Wit JO9-1!! Tot nu toe hebben ze dan ook jammer genoeg hun eerste drie wedstrijden verloren maar omdat het een team is met een “lach en een grol” hebben zij samen de grootste lol en dat is het allerbelangrijkste. Zij blijven enthousiast en hopen door goed te blijven trainer onder trainer Jan dat de punten vanzelf volgen. Lukt het dan toch nog niet dan blijven zij zelfs bij een 10-0 achterstand jagen op de winst want je weet nooit wat je met z’n allen kan bereiken is het motto van dit enthousiaste team en hun leiders Richard en Bas. Daarom zijn zij iedere woensdag present op de training van Jan, zijn er heerlijk bezig en wanneer ze het positiespel weten te verbeteren dan komen zij later misschien wel te spelen bij één van hun favoriete clubs en dat zijn Ajax, PSV, Feijenoord en Barcelona. Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij de rkvv Roosendaal, een goede club waar ook de pappa’s en mamma’s zich thuis voelen en bij de trainingen en wedstrijden Koen, Timo, Ties, Roel, Nessim, Jonathan, Lucas, Ruben, Marco en Rens staan aan te moedigen.
Als Team van de Week proberen zij Roosendaal tegen Uno Animo naar de overwinning te schreeuwen en wie weet hebben zij er dan een paar vaste supportertjes bij.
Veel plezier als Team van de Week


Team van de week: JO9-7

Bij de wedstrijd Roosendaal-DESK is de JO9-7 het Team van de Week. Het zijn Finn, Jasmijn, Jibbe, Jip, Levy, Mohamed. Rik, Thom, Wessel en Wouter die iedere week met veel plezier hun wedstrijdjes spelen maar ook met evenveel plezier iedere woensdag present zijn op de trainingen waar zij zulke goede voetballers hopen te worden dat zij later bij een van hun favoriete clubs komen te voetballen.
Hun favoriete clubs zijn Ajax, PSV, Feijenoord, FC Barcelona en Real Madrid. Een enkeling droomt zelfs al van een plaats in het Nederlands elftal!!
Zij hebben het uitstekend naar hun zin bij de rkvv Roosendaal waar ook veel van hun grote broers voetballen. Roosendaal een fijne vereniging en lekker dicht in de buurt. De eerste drie wedstrijden van het nieuwe seizoen hebben zij met wisselend succes gespeeld. Gewonnen, gelijk en verloren. Wanneer zij op de training vooral goed leren nog beter over te spelen dan zullen zeker meer overwinningen behaald gaan worden.
Het allerbelangrijkste is dat de JO9-7 een leuk, gezellig en spontaan team is waar alle spelertjes vorig jaar nog in de MiniPupillen speelden  en dus nog wat moeten wennen aan het grotere veld en soms toch ook wel grotere jongens bij de tegenstander. Ze zijn wat trots dat laatst bij SPS in Poortvliet met 1-10 werd gewonnen en hopen samen met de leiders, trainer en natuurlijk hun supporters een leuk seizoen te gaan maken.

Veel plezier als Team van de Week


Team van de week: JO9-2

Bij de tweede thuiswedstrijd is er weer een pupillenteam het Team van de Week en niet minder dan... het talentvolle JO9-2 (voorheen F2) dat een samenstelling is uit diverse F-teams van vorig seizoen. Ondanks dat zij door de late vakantie pas 2 weken in training zijn beginnen zij nu al aan elkaar te wennen en de leiders Sydney, Edwin en Pascal hebben er alle vertrouwen in dat het een leuk seizoen gaat worden. Het valt natuurlijk niet mee om spelers met verschillende favoriete clubs zoals PSV, Ajax, Feijenoord en Barcelona tot één hecht team te vormen. Bovenal vinden zij de vv Roosendaal de leukste club waarbij zij veel successen hopen te behalen. De kleine bekernederlaag in het verre Zierikzee tegen MZC JO9-1 geeft zeker hoop voor de competitie die bestaat uit bijna allemaal JO9-1 selectieteams.
Dit team dat bestaat uit Mik, Merlijn, Daan, Jur, Martijn, Owen, Luke, Rida en keeper Ewout, traint zeer fanatiek, zelfs bij deze hoge temperaturen zijn zij allemaal aanwezig al zijn die drinkpauzes dan wel heel welkom.
Tijdens de wedstrijd Roosendaal-VOAB zullen zij er allemaal zijn en hopen Roosendaal aan hun eerste overwinning te helpen.
Als laatste toch nog een noodkreet. Dit topteam zit nog zonder trainer!!
Aanmelden bij: tc-selectie-jeugd@rkvvroosendaal.nl


Seizoen 2015-2016:

Team van de week: MP3

Bij de wedstrijd Roosendaal-SC 't Zand is er weer een MiniPupillenteam het Team van de Week en wel het leuke en succesvolle MP3. Dit team, dat bestaat uit Finn, Rik, Jip, Jasmijn, Mohammed, Wessel, Ewout en Thom, voelen zich nu al kampioen en vinden het wat leuk om hand in hand met de spelers het veld op te lopen. Natuurlijk hopen zij ooit eens later als speler van ons eerste de kleuren van de rkvv Roosendaal te verdedigen. Er zijn er zelfs bij die al dromen van een profcarrière bij één van hun favoriete verenigingen en dat zijn PSV, Ajax en Barcelona. Voor het zo ver is moet er nog veel geleerd worden op de training waar ze soms de vliegtuigen (in de lucht) en de korreltjes van het kunstgras interessanter vinden dan de voetbaltraining. Al moet gezegd worden dat zij ook heel enthousiast de oefeningen op de training doen. Op 14 mei spelen zij hun laatste competitiewedstrijd en besluiten het seizoen in de speeltuin. Het voetbalseizoen is dan nog niet echt afgelopen want er is ook ingeschreven voor een paar toernooien en niet te vergeten op 7 mei het Pannenkoekentoernooi in Numansdorp waar een wedstrijd "Wie eet de meeste pannenkoeken?" Het kan dus zijn dat ze bij het oplopen met het eerste elftal van Roosendaal nog niet helemaal fit zijn en nog wat last hebben van die pannenkoeken. De meeste kinderen zijn nog niet eerder bij een wedstrijd van het eerste wezen kijken en gaan hun best doen om Roosendaal naar de overwinning te schreeuwen.
Veel plezier als Team van de Week


  

Team van de week:JG1

Bij de wedstrijd Roosendaal-Nemelaer kunnen we met gepaste trots ons JeugdGteam1 presenteren als het Team van de Week. Het G-voetbal bestaat uit spelers en speelsters met een beperking en doel is om vooruitgang te boeken in hun beweging, spel en op sociaal vlak. Dit team is destijds begonnen bij het sportbureau Roosendaal en de rkvv Roosendaal zag wel iets in een G-team en zo spelen deze enthousiaste voetballers en voetbalsters al enkele jaren bij onze club in competitie. Onder bezielende leiding van de leidsters Elfride en Miranda zijn zij altijd present op trainingen en wedstrijden en strijden met een voorbeeldige inzet voor de punten waarin zij niet altijd in slagen maar beleven vooral veel plezier in het spelletje en dat is toch het aller belangrijkste!! De meeste spelers die bij de JG1 kwamen spelen konden wel een beetje voetballen maar soms moesten de leidsters een gekleurde sok in het doel van de tegenstander hangen om nieuwe spelers de juiste kant op te sturen. Extra moeilijk was de start van deze competitie omdat zij enkele spelers verloren maar gelukkig zijn er een aantal nieuwe spelers bij gekomen. In het G-voetbal is vooral de beweging én het plezier het belangrijkste. Zo hebben zij het een keer meegemaakt dat spelers van de tegenpartij spontaan aanboden mee te spelen, als het verschil in doelpunten te groot werd, of dat de scheidsrechter ging meespelen!!
Ook voor deze spelers was alle begin dus moeilijk maar werd van de laatste 2 wedstrijden één gelijk gespeeld en één gewonnen! Wie weet zijn deze prestaties opgevallen bij de scouts van hun favoriete clubs, en dat zijn Feijenoord, Ajax, NAC en PSV en komen zij ooit eens bij een van deze clubs te spelen? Kom eens kijken, net als de vele ouders en familieleden, naar Alex, Mathijs, Timur, Chantal, Karim, Sofie, Niels, Ilse, Anouk, Maxim en Rick en zie met wat voor plezier zij genieten van het spelletje.
Veel plezier als Team van de Week


Teams van de week: MP1 + MP2

Bij de wedstrijd Roosendaal-Beerse Boys hebben we niet één Team van de Week maar zijn het er twee. Het zijn de MP1 én MP2 samen die het Team van de Week vormen. Ter info: Een MiniPupillen team bestaat uit plm. 6 spelers zodat zij samen aan het gebruikelijke aantal van 10 á 11 spelers komen die naar u gewend bent zondags hand in hand met de spelers het veld opkomen.
Bij de rkvv Roosendaal is de MP de snelst groeiende afdeling en bezit 10 MP's waarvan 6 in competitie spelen en nog eens zeer succesvol. Alle teams staan bovenaan of op de tweede plaats. De MP2 en MP1 spelen in dezelfde competitie waarin de MP2 op plaats één staat gevolgd door de MP1 als goede tweede.
De MP1 bestaat uit Rayan, Aimane, Roel, Bente, Jim, Ties en Jonathan en MP2 uit Binck, Jazz, Brandon, Mick, Tugra en Delco. Waarom zij bij Roosendaal zijn gaan voetballen? Daarin zijn zij eensgezind: "De Leukste, gezellige en beste club van Roosendaal". Zo heeft iedere speler zijn kwaliteiten en leren ieder week weer bij op de trainingen o.l.v. Theo en Rick onder supervisie van niet minder dan Rob Hellendoorn. Zo loopt in de MP1 de dribbelkoning Aimane, de alleskunner Roel, Ties het slot op de deur, Bente en Jim twee echte linkspoten, Rayan de onverzettelijke en Jonathan de kilometervreter. De MP2 zijn ook zeer gedreven en fanatiek maar hebben vooral veel plezier en hopen volgend seizoen weer samen te spelen bij de F-jes. Natuurlijk hopen zij allemaal ooit nog eens bij één van hun favoriete clubs te voetballen en dat zijn Feijenoord, Ajax, PSV, NAC en zelfs dromen een paar van Real Madrid en FC Barcelona. Voorlopig hebben zij én hun vele supporters het uitstekend naar hun zin bij Roosendaal waar zij nog vele jaren met plezier hopen te spelen.

Veel plezier als Teams van de Week.


Team van de week: F1

 Bij de wedstrijd Roosendaal-GOES is ons pupillenteam F1 het Team van de Week. De F1 is niet zo maar een team maar het herbergt nogal wat talent en zal het niemand verwonderen dat zij dit weekend (bij verlies van concurrent Alliance) weer kampioen geworden zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan worden zij zeker volgende week tegen Zeelandia/Middelburg dé kampioen van de Hoofdklasse, die grote voorsprong op nummer twee geven zij zeker niet meer uit handen. Mede dankzij de inzet en deskundigheid van trainer/leiders Jordi Buijk, Rob Sebregts en Marcel Paymans behalen zij zege op zege. Dit ook tot groot plezier van hun vaste supporters die iedere wedstrijd weer aanwezig zijn en genieten van het goede spel van Joey, Tuna, Staff, Owen, Sem, Koen, Tijn, Mike en Tim. Deze talenten hebben enkele jaren voor Roosendaal gekozen omdat het sportpark lekker in de buurt ligt en omdat zij als vrienden al in de wijk Tolberg al samen voetbalden en dus de rkvv Roosendaal een logische keus was. Zij hebben het voorlopig uitstekend naar hun zin bij onze club al hopen zij wel ooit bij een van hun favoriete clubs komen te spelen en dat zijn: Real Madrid, Barcelona, Chelsea en andere grote namen werden genoemd. PSV hoort zeker ook in dit rijtje thuis want Tuna loopt momenteel stage bij de club uit Eindhoven dus zit er misschien wel een overstap naar PSV in de toekomst wel in. De F1 is een team waar het plezier van afstraalt tijdens de trainingen en wedstrijden. Het belooft ook a.s. zondag gezellig druk te worden in de kantine want vele vaders en moeders en andere supporters zijn graag gezien in onze gezellige kantine.

Veel plezier als Team van de Week.


Team van de week: F2

Bij de wedstrijd Roosendaal-WSC is ons pupillenteam F2 het Team van de Week. Het team, dat bestaat uit Teun, Emir, Sander, Luca, Samuel, Pieter, Daan, Stijn en Kenzo hebben het in de najaars competitie zeer goed gedaan, zeker ook omdat de meeste spelers vorig seizoen in een ander team speelden én alleen 5e klasse gewend waren. Nu zitten zij bij bijna allemaal F1 teams. De leiders en trainer zijn dan ook wat trots op hun jongens. Dat zij bij Roosendaal begonnen zijn vinden zij niet meer dan normaal omdat veel van hun papa's en/of grote broer ook bij Roosendaal hebben gespeeld of nog spelen. En niet onbelangrijk, zij vinden Roosendaal een fijne leuke club. Op de trainingen van Toon leren zij iedere keer weer bij en zijn dan ook goed begonnen in de voorjaarscompetitie met twee overwinningen, jammer genoeg gingen de wedstrijd tegen Halsteren F2 met 1-0 verloren maar vorige week zaterdag was het weer raak, 5-1 winst tegen Steenbergen F1. Wanneer men nog beter leert samenspelen, vrijlopen en technisch beter wordt komen zij misschien wel te spelen in één van hun favoriete clubs en dat zijn Feijenoord, Ajax, Barcelona en Galatasaray? Mocht dit niet lukken dan geen nood want alle spelers hebben het uitstekend naar hun zin bij de vv Roosendaal tot veel plezier van hun ouders die zowel bij trainingen als bij de wedstrijden zo veel mogelijk aanwezig zijn en zijn zeer fanatiek bij het aanmoedigen van hun "voetbalsterren".

Veel plezier als Team van de Week.


Team van de week: F6

Bij de wedstrijd Roosendaal-Brabantia is ons pupillenteam F6 het Team van de Week. Jammer genoeg is hun keeper Alpha gestopt en Tristan naar een andere team gegaan. In dit team spelen nu Joep, Jaiman, Milan, Loek, Job, Quinten, Reinier, Rida en het meisje Isabel met redelijk succes wekelijks hun wedstrijdjes en zijn zij zo veel mogelijk aanwezig bij de trainingen op woensdagmiddag.. Zij hopen op de training veel te leren en misschien komen zij later wel bij één van hun favoriete verenigingen te spelen en dat zijn Ajax, PSV en Feijenoord. Wie weet dat hun dromen uitkomen en brengen zij het zelfs tot een carrière bij Barcelona of Real Madrid? Voor het zover is zal er wel extra getraind moeten worden op het positiespel en het snel omschakelen tussen aanvallen en verdedigen. Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij Roosendaal waar veel van hun vriendjes en vriendinnetjes voetballen en genieten zij van de leuke activiteiten die er worden georganiseerd zoals b.v. die gezellige Sinterklaasmiddag. De voorjaarscompetitie werd mooi afgesloten met een plaats in de middenmoot. Knap gedaan zeker als men weet dat sommige spelertjes voor het eerst voetballen. Waarschijnlijk heeft de F6 het wereldrecord "kortste wedstrijd" gevestigd. Enige tijd geleden werd hun wedstrijd na 3 minuten al gestaakt i.v.m. het slechte weer. De meeste vonden dit niet erg en hebben extra lang genoten van een lekkere warme douche. We zullen hopen dat dit team van de week ons eerste vanmiddag geluk brengt en de uitslag tegen Brabantia niet als een koude douche wordt ervaren.

Veel plezier als Team van de Week.


Team van de week: E1

De jongens van onze E1 kunnen we wel een speciale lichting noemen. Grotendeels al vanaf de Mini Pupillen samenspelend hebben zij al vier kampioenschappen mogen vieren en waren daarnaast 2x bekerfinalist, waarvan 1x met bekerwinst. Wat hun successen vooral bijzonder maakt is dat zij die als eerstejaars behaalden tegen allemaal tweedejaars teams. Kortom een team waar de rkvv Roosendaal veel plezier van kan gaan beleven in de toekomst.
Door al die successen waren zij vorig seizoen zo druk bezet dat zij geen tijd over hadden om Team van de Week te zijn en zijn wij wat trots dit team nu wel te kunnen presenteren. Naast het aanwezige talent zijn het ook nog spelers die er keihard voor werken op de training en wedstrijden. Het is een goede mix van echte verdedigers, prima middenvelders en uitstekende aanvallers die met veel plezier onder leiding van Jeroen v. Empel, Martijn Dielemans, Arno v. Eekelen en Niels v. Osta wekelijks hun vele supporters wekelijks laten genieten van uitstekend verzorgd voetbal. Diverse scouts proberen al een visje uit deze kweekvijver van talent te vissen. Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij, naar wat zij noemen, de beste vereniging van Roosendaal e.o. Toch hopen zij ooit bij een van hun favoriete clubs Ajax, PSV of Feijenoord te komen voetballen en misschien wel in Barcelona?
De namen van dit topteam: Sten, Reza, Bryan, Tijn, Fardim, Maxim, Niek, Daan, Pepijn, Yoel en Sem. Op de zaterdagmorgen niets te doek? Kom kijken naar de E1 en geniet van hun voetbal en vooral van het plezier waarmee zijn hun spelletje spelen.
Veel plezier als TvdW bij Roosendaal-Nuenen


Team van de week: F8

Bij de wedstrijd Roosendaal-HVCH is ons pupillenteam F8 het Team van de Week. Dit team bestaat uit spelertjes die eigenlijk, gezien de historie van de club, vanzelf enkele jaren geleden lid zijn geworden bij de "Mooiste club van West Brabant". Zij hebben het dan ook allemaal geweldig naar hun zin bij de vv Roosendaal maar hopen toch stiekem ooit eens bij een van hun favoriete verenigingen komen te spelen. Koen, Zakarias, Jur, Luke, Lucas, Ruben, Owen, Martijn, Rens en Timo, allen dromen zij er af en toe van als profvoetballer te spelen bij Ajax, Feijenoord, PSV en vooral bij Barcelona misschien wel de opvolger van Messi te worden. Zij doen dan ook hun uitstekende best tijdens de trainingen van toptrainer Rob en wanneer zij sterker worden in het positiespel komen er vanzelf meer overwinningen. Tot nu behaalden zij drie mooie overwinningen en evenzovele nederlagen. Ondanks die drie nederlagen blijven zij een energiek, gezellig en bovenal een vriendschappelijk team. Zij kennen elkaars voetbalcapaciteiten, zijn niet moeilijk om b.v. zonder slag of stoot om beurten een wedstrijdje te keepen. Door hun onderlinge vriendschap kunnen zij goed tegen hun verlies en zowel op de training als tijdens hun wedstrijdjes gaan zij er vol tegenaan. Dit tot vreugde van hun trainer, leiders en zeker ook hun supporters die iedere week weer genieten van hun plezier en spel.

Veel plezier als Team van de Week bij Roosendaal-HVCH


Team van de week: F5  

Bij de wedstrijd Roosendaal-MOC'17 is ons pupillenteam F5 het Team van de Week.
Dit team bestaat uit de veldspelers Stijn, Fabian, Luuk, Bradley, Ziyad, Jarno, Matthijs en een échte keeper Marouan Zij speelden vorig seizoen nog in de F7, F8 en F9 en moesten in het begin van het seizoen wel wennen aan elkaar. Iedere wedstrijd gaat het beter en spelen met veel strijd hun wedstrijden en hopen zo menige overwinning te behalen, wat natuurlijk niet altijd lukt. Tot nu toe hebben zij 5 punten gehaal door 1 gewonnen en 2 gelijk gespeelde wedstrijden. Wanneer deze "kwajongens" want zo worden zij genoemd door hun leiders en trainer, goed hun best blijven doen tijdens de trainingen van Jan gaan er zeker meer overwinningen volgen. Vooral meer overspelen en doelgericht spelen moet nog beter worden.
Misschien dat dan hun droom uit gaat komen en dat is komen te spelen bij één van hun favoriete clubs, NAC, PSV, Ajax en wie weet zelfs als de nieuwe Messi bij Barcelona.
Voorlopig hebben zij het prima naar hun zin bij de leukste club van Roosendaal die nog lekker dicht bij huis ligt ook.
Kom net als de papa's, mama's, opa's en oma', eens kijken naar de trucjes van Ziyad en Luuk, de mooie reddingen van Marco en de snelle sprints van Fabian. Genieten van de balveroveraars Matthijs en Stijn en de schoten van Marouan, Jarno en Bradley. Door goed te luisteren naar hun trainer Jan kunnen ze een nog betere voetballer worden dan nu al zijn en komen er vanzelf nog meer overwinningen, maar het belangrijkste is dat het nu al een mooi stel is en als vrienden met elkaar omgaan.
Veel plezier als Team v.d. Week bij Roosendaal-MOC'17.


Team van de week: F10

Bij de wedstrijd Roosendaal-Zeelandia/Middelburg is ons pupillenteam F10 het Team van de Week.
Dit team is sinds de gewonnen wedstrijd tegen Halsteren in een hosannastemming. Na twee verliespartijen werd er met 13-2 voor de eerste keer dit seizoen gewonnen. De verwachting is dat er meerdere overwinningen gaan volgen omdat het iedere week beter gaat. Trainer Erik Visser en medeleider Jeffrey den Boer doen er alles aan de jongens en het meisje het naar de zin te maken en veel te laten leren op de trainingen en wie weet kom er ooit iemand bij hun favoriete club te spelen en daarin zijn zij eensgezind, AJAX!!
Het is een hecht team en daarin spelen hun supporters ook beslist een belangrijke rol. Iedere wedstrijd én vaak op de trainingen zijn zij langs de lijn enthousiast aanwezig.
Natuurlijk zijn er nog verbeteringen mogelijk en daar wordt op de training hard aan gewerkt. Veel wordt er getraind op het met links en rechts dribbelen en op het afwerken op doel en dan liefst scoren met een zo hard mogelijk schot. Omdat zij erg goed luisteren naar hun trainer en leiders leren zij iedere week bij en daarom is het een logische verwachting dat er meer punten veroverd gaan worden. Kom zaterdags gerust eens kijken naar deze topvoetballers in de dop: Bram, Levi, Juul, Mik, Alieu, Jezrael, Daan, Tom, Lars en Floor die trots op de foto als aanvoerster staat van dit geweldige team.

Veel plezier als Team v.d. Week bij Roosendaal-Zeelandia/Middelburg


Team van de week: F3

Bij de wedstrijd Roosendaal-Geldrop is ons pupillenteam F3 het Team van de Week.
Nieuwe opzet bij de jeugdteams is dat bij de C-junioren en de D-E en F-pupillen naast het hoogste selectieteam (C1-D1-E1-F1) gewerkt wordt met een tweede team dat bestaat uit alleen eerstejaars spelers. Bij de F-jes is dat het F3 team.
Een experiment dat nu al geslaagd lijkt, zeker bij de F-jes want de F3 heeft tot nu toe laten zien, tegen vaak fysiek sterkere tegenstanders, zij voetballend hun vaak koppen grotere tegenstanders veruit de baas zijn. Met ruime overwinningen zijn zij dit seizoen gestart en laten nu al zij zien dat de spelers volgend seizoen "selectiewaardig" zijn. Dat zou een geweldige prestatie zijn, temeer omdat veel spelers vorig seizoen nog speelden in de teams F8 t/m F11!
Onder de bezielende leiding van trainers/leiders Jamie en Mark gaan zij dit seizoen waarschijnlijk hoge ogen gooien en wie weet is er aan het einde van het seizoen (weer) een feestje te vieren? Doelstelling is en blijft echter veel leren, lekker voetballen en samen een fijn seizoen draaien.
Kom gerust eens kijken naar de verrichtingen van Merlijn, Guus, "de 4 J-s" Julday, Jelle, Jurre, Jort, Timo, Lars en niet te vergeten de winnaar van de "5e Remco van Wijkkeepersclinic", Lode hun talentvolle keeper. Hun vele vaste supporters genieten al iedere week tijdens hun trainingen en wedstrijden van hun goede combinatievoetbal.
Wanneer deze jongens zo goed blijven trainen dan komen zij misschien wel bij één van hun favoriete verenigingen te spelen zoals Ajax en Feyenoord of naar het buitenland naar Barcelona, Real Madrid, Bayern München of Man United, een enkele droomt zelfs van het Nederlands Elftal! Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij de fijnste amateurclub van het land waar veel van hun vriendjes in voetballen en waar hele leuke dingen worden georganiseerd voor de jeugd zoals b.v. het voetbalkamp en tijdens Roosendaal-Geldrop Team van de Week zijn vinden ze helemaal toppie!!   


Seizoen 2014-2015

Team van de week: F10

Bij de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, Roosendaal-Erp, is ons pupillenteam F10 het Team van de Week. Dit team bestaat uit Bedirhan, Cem, Effe, Jay, Luuk, Maikel, Roel, Sem, Sem en Semm. Iedere speler heeft zo zijn eigen favoriete club en dit varieert van Ajax, PSV, Feyenoord, Bayern München tot Real Madrid. De spelers hebben dit jaar veel geleerd van hun trainers Toon en Julie en hebben dan ook een supergoed seizoen gedraaid. Mede dankzij die goede trainers hebben de supporters kunnen zien dat zij steeds beter zijn gaan voetballen, steeds weer aangemoedigd door opa's, oma's, papa's, mama's, broertjes, zusjes en vrienden. De jongens zijn zo goed gaan voetballen dat zelfs de leider van de tegenstander naar de F10 training is komen kijken. Hij was nieuwsgierig naar het geheim van de F10! In de wedstrijden zijn de dribbels van Effe en Bedirhan van onschatbare waarde geweest. Met de bal aan de voet steken zij met gemak het hele veld over. Het schot van Jay is loeihard. De keepers hadden alle moeite met zijn schoten. De tegenstanders kregen dit seizoen ook te maken met de nieuwe schijnbewegingen van Luuk. Hij zet net als Ronaldo zelfs de toeschouwers op het verkeerde been. Zijn ploeggenoot Semm maakt daar met zijn snelheid iedere keer handig gebruik van. Hij wringt zich zo langs een paar verdedigers. Op het middenveld zijn Sem van Gastel en Roel zijn echte doorzetters. Onvermoeibaar jagen zij de tegenstander op, om weer in balbezit te komen. Sem Dijkman heeft een prima spelinzicht en verstaat de kunst om zichzelf goed vrij te spelen. Achterin houdt Cem het overzicht. Hij staat in de verdediging en laat als verdediger geen tegenstander voorbij gaan. In de paar keren dat de tegenstander toch in de buurt van het doel kwam, kon Maikel als keeper de ballen nog tegenhouden. Dat hij ook als speler zijn mannetje staat heeft hij de laatste wedstrijden bewezen.
De jongens van de F10 hebben nog één belangrijke taak en dat is dat door hun aanmoedigingen Roosendaal vanmiddag goed presteert en 1e klasser blijven.


Team van de week: F12

Bij de belangrijke wedstrijd Roosendaal-Nuenen is ons pupillenteam F12 het Team van de Week.
Dit team bestaat uit de jongens Kenzo, Tygo, Jaiman, Lode, Christophe, Joep, Job, Younes, Samuel en een meisje Isabel dat zeker niet onder doet voor de jongens. Loek, Youri en Thomas die alleen maar trainen bij de F12 zijn wel present bij het Team van de Week. Het team is de laatste aanwinst van de pupillenafdeling en speelt sinds januari in de voorjaarscompetitie. Zij moesten door de sneeuwval begin dit jaar nog een maandje wachten alvorens zij in competitie konden terwijl zij er zo veel zin in hadden. Zij hebben in Jamie een goede enthousiaste trainer/leider terwijl Erwin als medeleider ook zijn uiterste best doet het de spelers naar de zin te maken in de vereniging die zij een goed georganiseerde club vinden waarin plezier in het voetbal centraal staat. Het team groeit langzaam naar een vaste opstelling en het overspelen gaat steeds beter, spelen fel, enthousiast en met veel passie hun wedstrijden. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit team tot nu toe bijna alle wedstrijden hebben gewonnen en gaan bijna zeker zondag als kampioenen hand in hand met onze spelers het veld op. Ook dan zullen, net als bij hun wedstrijden, veel familie en vrienden aanwezig zijn en zorgen samen met de spelers, trainer en leider voor een prima onderlinge betrokkenheid.
Iedereen heeft het dus uitstekend naar zijn zin bij de vv Roosendaal maar toch hopen zij ooit eens bij één van hun favoriete clubs komen te spelen en dat zijn Feijenoord, Ajax, Barcelona, Bayern Munchen en A-Sadd (Qatar!).
Kampioentjes, veel plezier als Pupil van de Week en laten we hopen dat jullie aanmoedigingen Roosendaal 1 aan de belangrijke 3 punten gaat helpen.


Team van de week: F8

Bij de wedstrijd Roosendaal-DESO/v.d. Horst is ons pupillenteam F8 het Team van de Week.
De jongens van F8 trainen iedere week fanatiek onder de bezielende leiding van trainer Hans Appelo. Zij hopen in de voorjaarscompetitie meer punten te halen dan in de najaarscompetitie waarin vaak, maar wel met klein verschil werd verloren. Dat ze jammer genoeg nog geen vaste keeper hebben zal daar ook een oorzaak van zijn. Door hard te blijven trainen nog beter te gaan samenspelen, goed blijven verdedigen en op hun positie blijven staan komen die punten er zeker wel of beter, die zijn al behaald doordat zij nu al twee wedstrijden hebben gewonnen!
Met de loeiharde schoten van Dilan, het sterke verdedigingswerk van Quinn, het spelinzicht van Bradley, de dribbels van Fabian, de passes van Luc, de onverzettelijkheid van Joshua, het stopwerk van Jochem, het fanatisme van Niek, de kopsterkte van Luuk en het doorzettingsvermogen van Joey hebben zij o.a. laatst met 5-1 gewonnen van Klundert F2!
Heel belangrijk is dat ook bij de F8 het spelplezier voorop staat en dat de ouders en de andere fans vaak daardoor bij de trainingen en hun wedstrijden als supporters aanwezig zijn.
Of ze ooit nog eens bij één van hun favoriete clubs, Ajax en Feijenoord komen te voetballen? Voorlopig hebben zij het geweldig naar hun zin bij Roosendaal waar ook veel van hun broertjes en/of vriendjes in voetballen.
Jongens veel plezier als Team van de Week bij Roosendaal 1 en wie weet helpen jullie onze spelers aan de overwinning tegen de huidige koploper van hun competitie.


Team van de week: F5

Bij de wedstrijd Roosendaal-HVCH is ons pupillenteam F5 het Team van de Week.
De jongens van dit team speelden vorig seizoen al grotendeels samen als de F8 en is een echt vriendenteam. Niet zo vreemd dat zij het prima naar hun zin hebben bij, en zo noemen zij hun cluppie, een leuke club waar veel van hun vriendjes in voetballen. Natuurlijk hopen zij toch ook ooit bij een van hun favoriete clubs te komen voetballen en dat zijn Ajax, Barcelona en Bayern Munchen, een enkele denkt zelfs aan het Nederlands Elftal.
Wie weet gaat dit lukken want iedere week doen zij prima hun best op de trainingen. Vooral Kat en Muis is hun favoriete oefening. Mede door hun inzet zijn zij in de najaarscompetitie op een mooie 2e plek geëindigd. In het nieuwe seizoen spelen zij wat wisselvalig. Vorige week wisten zij met 3-3 gelijk te spelen tegen de koploper Unitas'30 maar verloren helaas in de wedstrijd daarvoor van Alliance F3 nipt met 1-2.
Zij zullen er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen en zijn zelfs 2x per week gaan trainen en vooral veel op afwerken om de vele gecreëerde kansen beter te benutten en moeten oude foutjes, het door de midden verdedigen, af zien te leren. De trainers laten langs de kant duidelijk merken dat dergelijke fouten niet gemaakt mogen worden. Hopelijk kunnen we de komende weken de lente verwelkomen en komen de ouders en familie weer massaal de spelers aanmoedigen bij hun wedstrijden en de trainingen volgen. En dit zijn dan de sterren van de F5: Tamer, Mikail, Tijn, Bram, Luuk, Jordi, Lucas, Mick, Ishan en Jayden. Jongens veel plezier als Team van de Week.


Team van de week: F4

Vooraf aan deze competitie schrokken zij zich een hoedje toen zij hun indeling zagen. Bijna allemaal F1-teams en een enkele F2. Wat te denken van BSC F1, DVO F1, De Fendert F1 en Alliance F2? Dat beloofde een moeilijke competitie te worden. Kampioen worden zat er dus zeker niet in maar doordat het een zeer hechte groep is en iedereen voor elkaar wil werken hebben zij de najaarscompetitie keurig afgesloten met 13 punten uit 8 wedstrijden en zijn daar b.v. BSC F1 ver voor gebleven.
Deze jongens gaan dan ook weer super enthousiast aan de voorjaarscompetitie beginnen en zijn van plan om hoge ogen te gaan gooien! Of dat afgesloten gaat worden met een kampioenschap? Aan de inzet zal het niet liggen van Baran, Tuna, Levy, Sem, Guust,, Teun, Bink en Daniël. Iedere week zijn zij allemaal bij iedere training present en trainer Rinus weet ze iedere week wel iets bij te leren. Dat zal de ouders en andere familie, die iedere wedstrijd aan de kant staan aan te moedigen, niet ontgaan zijn en wie weet komt een van deze talenten nog eens bij een van hun favoriete clubs te spelen en dat zijn Ajax, PSV en Feijenoord.
Voorlopig hebben zij het ontzettend naar hun zin bij de rkvv Roosendaal die zij de beste club vinden, een betere bestaat niet voor ze zeggen zij. Jammer genoeg is de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen Meto F1 verloren, maar verheugen zij zich er op om tijdens de wedstrijd Roosendaal-Desk het Team van de Week te kunnen zijn. Jongens en natuurlijk hun leiders Alain en Johan veel plezier en hopelijk helpen jullie onze jongens van Roosendaal 1 door jullie aanmoedigingen aan een overwinning.


Team van de week: F2

Bij de wedstrijd Roosendaal-Beerse Boys is ons pupillenteam F2 het Team van de Week. Dit team is een echt hecht team dat altijd alles samen doet. Ieder doelpunt wordt als team op het veld gevierd en als je weet dat het er wel 5 per wedstrijd worden gescoord worden er heel wat feestjes gevierd op het veld. Als er ook een fout of foutje gemaakt wordt nemen zij dit positief op, zo van "Jammer, kom op, volgende keer beter". De leiders en trainer zijn wat trots op hun jongens maar ook de ouders, opa', oma's, broertjes en zusjes die deze jonge talenten iedere week weer staan aan te moedigen langs de lijn. Natuurlijk hopen deze jongens later eens bij een van hun favoriete clubs te spelen en dat zijn Ajax, Barcelona, Real Madrid en PSV. Bij de club uit Eindhoven heeft het grote talent van F2, Youri v. Oorschot, al een stage gehad en hoopt zeker op een toekomst als profvoetballer bij ook nog eens zijn favoriete club. Voorlopig heeft hij en al zijn voetbalmaatjes het uitstekend naar hun zin bij Roosendaal die zij de beste en gezelligste club vinden.
Ze hebben twee leuke leiders en gaan graag naar de trainingen van hun trainer Jordi Buijk. Naast de trainingen en wedstrijden is ook een groot deel van het team regelmatig zondags op het sportpark te vinden om naar Roosendaal 1 te kijken maar vooral voor een extra potje voetbal op het kunstgras.
Tijdens Roosendaal-Beerse Boys zullen zij onze jongens hopelijk naar de overwinning schreeuwen, in ieder geval beleven zij een leuke middag. Ayoub, Koen, Sem, Thijs, Muhammed, Senne, Jayden, Youri en Joey zijn ook te bewonderen tijdens de strafschoppenserie in de rust van de wedstrijd. Let maar eens op hoeveel er in gaan!! 


Team van de week: F6

 Bij de wedstrijd Roosendaal-Moerse Boys is ons pupillenteam F6 het Team van de Week. Dit team begon voortvarend aan de nieuwe competitie en behaalde de ene na andere (grote) overwinning en dat was ook door de KNVB niet onopgemerkt gebleven en lieten snel deze jongens tussentijds promoveren van de 4e naar de 3e klasse. Zij ontvingen toch de kampioensmedaille en begonnen vol goede moed aan de eerste wedstrijd in die 4e klasse en wonnen die meteen met 2-0. Tot nu toe draaien zij leuk mee en dat komt zeker ook door de goede en actief betrokken trainer Marice Haast die iedere week weer bezig is deze jongens iets te leren. Waar nog wel aan gewerkt moet worden is het uit elkaar spelen en over spelen. Wie weet brengen zij het dan nog eens tot profvoetballer bij een van hun favoriete verenigingen en dat zijn Ajax, Barcelona, PSV en zelfs het Nederlands elftal wordt genoemd. Dit team herbergt ook een echte RBC-fan want zijn wens is daar ooit zijn centen te kunnen verdienen.
Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij de vv Roosendaal waar meestal wel een broer, oom of een andere kennis speelt of heeft gespeeld. Gewoon een leuke club, lekker dichtbij waar ook veel voor de leden wordt georganiseerd.
Daan, Matthijs, Milan, Niek, Quinten, Rayan, Storm, Tim, Wesley en Wiebe vormen samen een hecht team, een team dat altijd langs de lijn bij trainingen en vooral bij wedstrijden gesteund wordt door vele ouders en verdere familie.
We zullen hopen dat zij samen met het Team van de Week Roosendaal tegen Moerse Boys gaan supporteren naar de overwinning.

Veel plezier gewenst als Team van de Week bij Roosendaal-Moerse Boys.


Team van de week: F7

Bij de wedstrijd Roosendaal-Halsteren is ons pupillenteam F7 het Team van de Week. Een speciale wedstrijd en niet alleen omdat deze op een zaterdagavond gespeeld gaat worden maar vooral ook omdat Halsteren tot één van de kampioenskandidaten kan worden gerekend en dus de steun van de spelers van F7 én hun vele supporters hard nodig zal zijn. Want supporters bezit dit team volop. Dat is te zien tijdens hun trainingen en wanneer zij hun wedstrijdjes spelen en er vele ouders, opa's en oma's en andere familie langs de lijn staan om de toekomstige sterren van Roosendaal aan te moedigen. In het begin hebben zij nog wat aan elkaar moeten wennen omdat er een aantal nieuwe spelers ingepast moesten worden en is het daarom bijzonder knap dat zij zo snel op elkaar zijn ingespeeld en voor elkaar door het vuur gaan en hopelijk kunnen zij deze houding en instelling vasthouden voor de rest van het seizoen en wie weet wat dit nog voor moois oplevert in hun verdere voetbal carrière. Iedere week zijn zij dan ook allen present op de trainingen van trainer Toon van Kaam en leren steeds beter naar elkaar te passen en dat leverde al de nodige punten op en staan hiermee in hun klasse op een mooie tweede plaats. Knap hoor vooral omdat zij zijn ingedeeld bij twee F2 en twee F3 teams!!
Wie weet leren zij zoveel op de trainingen dat zij later nog eens bij één van hun favoriete clubs komen te spelen en dat zijn NAC, Ajax en Barcelona.
Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij de vv Roosendaal die zij allemaal een hele leuke vereniging vinden.
Kom eens kijken naar Milan, Mike, Rayane, Morris, Tijn, Zyad, Quint, Bradley, Raf en Luca en zie wat voor een talent rondloopt in de F7.

Veel plezier gewenst als Team van de Week bij Roosendaal-Halsteren.


Team van de week: F9

 Bij de wedstrijd Roosendaal-Gestel is ons pupillenteam F9 het Team van de Week. Dit team bestaat voor het grootste gedeelte uit spelers die vorig seizoen als MP1 kampioen zijn geworden. De "oud MP-ers" zijn Marouan, Marco, Merlijn, Pieter, Owen en Timo en de nieuwkomers zijn Lars, Jarno en Sander.
Ondanks dat de trainingen nog niet helemaal naar wens verlopen zijn zij het nieuwe seizoen goed begonnen want doordat de eerste vier wedstrijden allemaal werden gewonnen staan zij op een mooie tweede plaats, alleen Aliance F4 waar zij terecht van verloren, moeten zij voor zich dulden.
Dit goede presteren komt vooral omdat het team zeer gretig is tijdens de trainingen en wedstrijden en een aantal leuke voetballertjes bezit die iedere week weer worden aangemoedigd door hun moeders, vaders, opa's en oma's. Het naar elkaar overpassen en samenspelen gaat steeds beter dus wie weet valt er dit seizoen weer een van de vele kampioenschappen te behalen die de rkvv Roosendaal ieder seizoen weer ten deel valt. Het bewijs dat de jeugdopleiding goed verzorgd is en dat zij niet voor niets op de 53e plaats staan van de beste voetbalverenigingen van Nederland!!
Dit zijn dan ook de redenen dat deze jongens voor de rkvv Roosendaal hebben gekozen maar zeker ook omdat het een grote leuke gezellige club is waar veel voor de jeugd wordt georganiseerd.
Natuurlijk hebben zij ook zo hun favoriete club waar ze ooit eens in hopen te voetballen. Deze clubs variëren van Ajax, PSV, Feijenoord, Real Madrid tot Barcelona. Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij Roosendaal en zien hun leiders Henk en Edwin iedere week weer dat voetbal hun lust en hun leven is én wat het belangrijkste van voetbal is, plezier in het spelletje!!

Veel plezier gewenst als Team van de Week bij Roosendaal-Gestel.


Team van de week: F11

Bij de wedstrijd Roosendaal-EFC is ons pupillenteam F11 het Team van de Week en dit team bestaat uit allemaal spelers die zou vanuit de wachtlijst voor het eerst in competitie zijn gaan spelen en het direct goed doet want met twee nederlagen en twee overwinningen beginnen is prima. Dat komt zeker ook door het enthousiasme van de leidster Wendy en de kundige training die gegeven wordt door Ton, Jeroen en Mark. Bij het begin van het seizoen was er een trainersprobleem maar toen de jongens eenmaal begonnen te trainen en men doorhad wat voor talent dit team bezat stonden de trainers in de rij. Iedere week zijn ze allemaal present en gaan ze steeds beter overspelen. De ouders, opa's, oma's en andere supporters genieten langs de lijn net zo goed als de spelertjes in het veld die ooit hopen als profvoetballer bij één van hun favoriete clubs te spelen. Favoriete clubs? Dat varieert van Ajax tot Feijenoord en enkelen zien een interlandcarrière in het Nederlands, Argentijns of het Turkse nationale team al zitten. Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij grootste maar vooral leukste club van Nederland! Kom eens kijken naar dit team en zie Jort die zijn mannetje staat, De felle Nassim die voor niets en niemand bang is, Jurre die een prima verdediger is en zijn mondje roert op het hele speelveld en natuurlijk de topscorer Stijn maar ook Luque, de all-rounder, die zijn doelpuntje meepikt vaak door het goede spel van spelverdeler Emir. Thomas, een echte verdediger, mag niet vergeten worden en komen we zo bij Vinn die, omdat er geen vaste keeper is en gerouleerd moet worden, heel goed kan keepen maar ook als veldspeler vaak voorin te vinden is. Noah is hun "penaltykiller", die bijna altijd onhoudbaar voor de keeper zijn. Uiteindelijk komen we bij hun nieuwste aanwinst en dat is Rik die heeft net zijn eerste wedstrijd gespeeld en deed dit goed en wie weet gaat hij de titel van zijn vader Harrie Stols "Mister Roosendaal" nog eens overnemen.
Wanneer zij net zo goed kunnen aanmoedigen als voetballen kan Roosendaal 1 wel eens de eerste thuisoverwinning gaan behalen.

Veel plezier gewenst als Team van de Week bij Roosendaal-EFC


Team van de week: F1

Tijdens de thuiswedstrijd van Roosendaal 1 tegen Brabantia 1 uit Eindhoven is de F1 team van de week. Het team bestaat uit 9 enthousiaste voetballers en 3 evenzo enthousiaste trainers/begeleiders. Tamer, Teun, Tjeu, Karsten, Ralph, Daan, Sofian, Livay en Stan zijn de stoere mannen die het elke week op het veld laten zien en Jorden, Pieter en Jack proberen het team daarbij zo goed mogelijk te helpen. Daarbij worden ze natuurlijk fanatiek ondersteund door vaders, moeders, broers, zussen, opa's, oma's etc. want die staan altijd in grote getale langs de lijn om de jongens aan te moedigen. Ook mogen we Ilse, de mama van Ralph niet vergeten, zij zorgt er namelijk voor dat de jongens elke wedstrijd weer in een schoon tenue kunnen aantreden. Die tenues zijn overigens gloedje nieuw, want het team heeft met Klusbedrijf Jan Staff en Voets Assurantiën twee echte sponsoren die er voor hebben gezorgd dat het hele team voor dit seizoen in het nieuw is gestoken. Helemaal top dus!
Het seizoen zelf is nog jong, dus over de resultaten val nog niet zo veel te zeggen. Wel spelen we dit jaar in de hoofdklasse en dat betekent sowieso dat de jongens elke week vol aan de bak moeten. Gelukkig zij ze alle 9 echte voetballiefhebbers en op de trainingen vliegen de vonken er dan ook regelmatig vanaf. Mede hierdoor staat er inmiddels een onverzettelijk team op het veld dat vooral met aanvallend combinatievoetbal probeert de punten binnen te halen. Naast natuurlijk het eigen rkvv Roosendaal hebben de jongens ook allemaal een favoriete profclub. PSV is met 5 enthousiaste aanhangers het meest favoriet, daarna volgt Ajax met 3 fanatieke fans en het team kent tot slot ook nog één trotse supporter van Galatasaray.
De meeste jongens zijn met hun vorige elftallen allemaal al wel een keer team van de week geweest. Ze weten dus al een beetje wat er gaat gebeuren. Desondanks blijft het een hartstikke leuke middag en wordt er vooral uitgekeken naar de penalty's. De jongens komen zondag dus met plezier naar het sportpark en wensen Roosendaal 1 op voorhand alvast heel veel succes!.


Seizoen 2013-2014:  

Scores van de teams:

Roosendaal F2 : 7 doelpunten

Roosendaal F5 : 6 doelpunten

Roosendaal F7 : 8 doelpunten


Team van de week MP1 en MP2

Voor de wedstrijd Roosendaal-Brabantia hebben we onze minipupillen uitgenodigd die samen de MP1 en MP2 vormen en waar behoorlijk veel talent in speelt. Zo zijn de MP1 kampioen geworden en ook de MP2 laat wekelijks zien dat het wel goed zit in de toekomst van Roosendaal. Wie zijn dan die sterren? Marco, Marouan, Merlijn, Timo, Stijn, Pieter, Owen, Jelle, Jim, Lars, Milann, Jelte en Timo. Jammer genoeg kunnen de laatste twee er niet bij zijn. Al deze spelers zijn trouw op de trainingen van Theo en Erik en leren iedere keer weer bij en misschien komen zij later bij één van hun favoriete clubs te spelen en dat zijn Ajax, Barcelona, Feyenoord en PSV. Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij de rkvv Roosendaal, dé club waar ook veel familieleden hebben gevoetbald of nog voetballen.
Tijdens de wedstrijden staat het langs de lijn vol met ouders en grootouders die ook vaak staan te kijken op woensdagmiddag tijdens de trainingen. Dit allemaal maakt de minipupillenteams tot 2 hele leuke teams met enthousiaste spelers, trainers en ouders. Dit zorgt er voor dat iedereen gemotiveerd is op de trainingen en tijdens de wedstrijden. Langs de lijn is het altijd genieten voor ouders en grootouders om de jongens en meiden zo bezig te zien. MP1 heeft mede daardoor een goed seizoen achter de rug, zijn sinds de start in september 2013 alleen maar beter geworden en hebben na de winterstop geen wedstrijd meer verloren en mogen zich terecht de KAMPIOENEN noemen.
Voor de MP2 is het allemaal het eerste voetbaljaar, dat merkten we ook aan de uitslagen. Maar na een half jaar is er zoveel progressie dat het steeds beter gaat en, wat het allerbelangrijkste is, ze hebben samen veel plezier. En als die penalty er op het einde in gaat kan hun dag niet meer stuk en juichen dan als echte professionals.
MP1 en MP2 veel plezier als Team v.d. Week


Team van de week F8

Het Team van de Week tijdens Roosendaal-OSS'20 is een hecht team waarvan de meesten voor het tweede jaar bij de pupillen spelen maar vooral dit seizoen is er hard aan gewerkt er een hecht team van te maken. De opstelling werd steeds beter en de traptechniek neemt nog steeds met de week toe. Het is mooi te zien hoe de spelers van F8 elkaar steunen en tijdens de training en wedstrijden als één groep optrekken. Als een foutje gemaakt is dan wordt dit snel vergeven en succesjes worden samen gevierd. Van onze topper Tjeu staan we elke week te kijken evenals balkunstenaar Sami. De supersnelle Bram is over het hele veld aanwezig en met name sterk in de verdediging. Altijd met aanvoerdersband om weet Britt haar mannetje te staan en ook Isa krijgt een steeds fellere trap en is ook niet bij te houden. Keepersduo Bjorn en Wouter wisselen steeds een helft af en Mick en Ishan houden de pot dicht zodat de keepers het lekker rustig hebben. Sinds kort versterkt Jayden het team en zijn power is nu al gevreesd. Het meest gegroeid is misschien wel Lucas, die zich ontpopt als een muur waar niet voorbij te komen is.
F8 is dus enorm gegroeid door de leiding en training van Andor en Ronald, maar vooral ook met de hulp van de meiden van MA2, Romy en Serena. Bedankt! Wie weet gaat F8 nog een stapje naar de derde plaats kunnen zetten!
Niet alleen topper Tjeu, die volgend seizoen kans maakt voor F1, hoopt later profvoetballer te worden. Ook anderen dromen er van ooit hun geld te verdienen in het shirt van hun favoriete club en dat zijn Ajax en PSV. Voorlopig hebben alle spelertjes het geweldig naar hun zijn bij de rkvv Roosendaal, de club waar ook veel van hun ouders hebben gevoetbald en waar alle ouders, opa's en oma's wekelijks hun trainingen en wedstrijdjes volgen. Zelfs hun kleinere broertjes en zusje trotseren weer en wind om de toekomstige sterren van Roosendaal aan het werk te zien.

Veel plezier gewenst als Team van de Week bij Roosendaal-OSS'20


Team van de week F6

Het Team van de Week tijdens Roosendaal-Best Vooruit is een team dat al vanaf de mini pupillen bij elkaar speelt en een echt vriendenteam is. Dat is zeker ook de verdienste van trainer Bas die al die jaren met veel inzet en plezier deze jongens en meisje op woensdagmiddag traint. Met wisselend succes spelen zij hun wedstrijdjes met bijna altijd hun ouders, opa's, oma's en andere familie en kennissen als enthousiaste toeschouwers. Ook tijdens de trainingen zijn zij present om hun kinderen te zien groeien naar een nieuwe Messi of v. Persie?
Ooit hopen zij bij een van hun favoriete clubs te spelen en dat zijn PSV, Ajax en Feijenoord. Wie weet komen wij Thijs, Bart, Sem, Badre, Maud, Senne, Daniël, Bink, Levy of Sven later tegen als profvoetballer bij Barcelona? Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij Roosendaal waar zij als echte vrienden met elkaar omgaan en altijd aanwezig zijn bij activiteiten van de club. Zo zijn zij b.v. steeds weer massaal aanwezig bij het zaalvoetbaltoernooi en de wintertraining.
Onder leiding van hun leiders John en Erwin hopen zijn volgend seizoen weer samen te spelen, of dit gaat lukken?
Roosendaal F6 is een team dat als voorbeeld mag dienen hoe je binnen en buiten het veld het leuke spelletje voetbal moet beleven. Ongeacht het resultaat staat plezier voorop en wordt ieder seizoen steevast besloten met een gezamenlijke uitgebreide barbecue bij de ouders van Bart.
Toch mag het resultaat best vermeld worden want een 2e plaats tot nu toe tussen bijna allemaal F2-3 en 4-teams is heel goed en die laatste 9-0 winst tegen Unitas gaan ze zeker na Roosendaal-Best Vooruit samen met hun supporters nog eens vieren in onze kantine.

Veel plezier gewenst als Team van de Week bij Roosendaal-Best Vooruit.


Team van de week F10

Het Team van de Week tijdens Roosendaal-BVV is een  super enthousiast team dat iedere week weer beter gaat spelen, zeker nu zij proberen zo veel mogelijk met een vaste opstelling te spelen. In de najaarscompetitie zijn ze op de 5e plaats geëindigd en werd hun eerste overwinning als een kampioensfeest gevierd. Spel- en speelplezier staat toch bovenaan bij deze jongens en leiders, zo wordt ieder doelpunt enthousiast gevierd op het veld. En dit zijn de sterren van dit team: Daan, Jochem, Joey, Joshua, Luc, Lucas, Luuk, Morris, Niek en Quinn. Zij hebben het goed naar hun zin bij Roosendaal waar klasgenootjes en veel bekenden spelen of hebben gespeeld maar hopen toch eens als profvoetballer bij hun favoriete clubs komen te spelen. En dat zijn Feijenoord, Ajax, PSV en NAC.
Of dit gaat lukken? Voorlopig doen ze allemaal hun uiterste best op de trainingen van hun trainer Lucca dus wie weet zit er een nieuwe v. Persie of Messi aan te komen? Wat zullen dan de ouders, opa’s en oma’s die iedere wedstrijd intens meeleven langs de zijlijn, trots zijn op hun (klein)kind.
Voor dat het zo ver is gaan ze eerst fanatiek trainen om meer te scoren en óók beter te verdedigen door de bal eerder uit het strafschopgebied weg te werken.

Veel plezier gewenst als Team van de Week bij Roosendaal-BVV.

Team van de week F12

Het Team van de Week tijdens Roosendaal-LONGA is een heel bijzonder team. Bijzonder omdat zij het nieuwste team van de vereniging zijn maar vooral omdat dit team, dat pas in de voorjaarscompetitie is gestart, direct met 3x de volle winstbovenaan de ranglijst staat. De cijfers liegen er niet om: de eerste 3 gespeeld 9 punten, 26x gescoord en maar 3 tegen!! Wie zijn dan wel die talenten van dit “wonderteam”? Quinten, Wesley, Bedirhan, Mikail, Riwel, Joey, Milan, Rayan, Matthijs en Youri zetten iedere week hun beste beentje voor en natuurlijk moeten de namen van hun trainsters, de zusjes Mandy en Kimberly Buijs ook genoemd worden die iedere week samen met leider Baytin v. Oorschot met veel plezier de trainingen enbegeleiding doen.
De kinderen hebben gekozen voor de vv Roosendaal omdat zij dit een fijne grote vereniging vinden en vele activiteiten voor hun jeugd organiseren. Zij hopen ooit via onze club bij een van hun favoriete verenigingen  te komen voetballen en dat zijn Ajax, Feijenoord, PSV, NAC en Manchester United.
Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij de vv Roosendaal, gaan graag naar de goede trainingen van Mandy en Kimberly en hopen nog vele wedstrijden te winnen. De trainsters staan er steeds weer van te kijken wat voor een talent zij onder handen hebben vooral ook omdat de meesten nog nooit in teamverband een bal hadden aangeraakt. Aan de ouders zal het zeker ook niet liggen want tijdens de trainingen én bij de wedstrijden staan vele ouders, opa’s en oma’s en nog meer familie de toekomstige profvoetballers aan te moedigen. Kom gerust eens kijken naar hoe Youri (nog MP-er) regelmatig scoort of naar keeper Quinten die al 2x de nul wist te houden en de rest van dit topteam die natuurlijk samen de goede resultaten tot nu toe behaalden.

Veel plezier gewenst als Team van de Week bij Roosendaal-LONGA.


Team van de week F11

Tegen Moerse Boys zijn onze pupillen van de F11 het Team van de Week. Dit team bestaat bijna allemaal uit jongens die dit jaar voor het eerst zijn gaan voetballen. In het begin moesten zijn nog wennen aan het spelletje en elkaar maar onder leiding van leider Dennis en door de trainingen van trainer Toon hebben zij veel vooruitgang geboekt. Zij hebben tot nu toe drie bekerwedstrijden en een aantal competitie wedstrijden gespeeld en staan zelfs gedeeld eerste in die echte KNVB competitie en daar mogen zij best trots op zijn! Het samenspelen gaat steeds beter, hebben nu een goede keeper die heel veel ballen tegenhoudt én voorin en midden spelers lopen die regelmatig weten te scoren. Net zo belangrijk zijn hun spelers die ook als verdediger hun mannetje staan. Wanneer ze deze goede lijn voortzetten gaan zij nog vele wedstrijden winnen en worden zij misschien wel kampioen? Eens hopen zij via een topclub in Nederland naar een buitenlandse topclub te gaan. Welke? Dit varieert van PSV, Ajax, NAC tot Besitkas, Galatasaray en Barcelona.

Alle papa’s, mama’s en veel opa’s en oma’s komen de spelertjes aanmoedigen bij hun wedstrijden en zijn op de trainingen ook vaak aanwezig. Dit zijn de sterren van F11: Lucca, Maikel, Sjoerd, Tijn, Tamer, Guus, Milan, Baran, Tuna en Sem. Zij spelen, vinden zij zelf, bij de leukste club van Roosendaal !! 

Veel plezier als Team van de Week bij Roosendaal-Moerse Boys.


Team van de week F9

Tegen DESK zijn onze pupillen van de F9 het Team van de Week. Dit team bestaat bijna allemaal uit spelertjes die vorig seizoen als Mini Pupil zijn begonnen bij, zoals ze allemaal zeggen, de beste club van de Nederland! Als eerstejaarspupil zijn ze in een wel heel zware competitie ingedeeld en wachten daarom nog steeds op hun eerste overwinning. Het is eenmaal moeilijk winnen tegen F4 en zelfs F2 teams als tegenstander. Ondanks dat blijven zij vrolijk hun wedstrijden spelen en zijn allemaal op de trainingen van Leo Goossens en assistent Dennis aanwezig. In de a.s. voorjaarscompetitie worden zij waarschijnlijk anders ingedeeld en gaan zij meer punten pakken en wie weet worden zij dan misschien wel kampioen? Wanneer zij nog beter gaan overspelen en vooral goed vrijlopen dan komen de punten vanzelf. Het Team van de Week bestaat uit Luuk, Joey, Bradley, Tim, Teun, Jordy, Wiebe, Fabian, Niek en Tijn en we mogen natuurlijk ook de moeders niet vergeten te noemen die bijna altijd tijdens de trainingen aanwezig zijn én de vaders, opa's en oma's die op zaterdag hun (klein) kinderen komen aanmoedigen. Ooit hopen deze jonge voetballers via Roosendaal profvoetballer te worden bij hun favoriete clubs en dat zijn Ajax, Feijenoord, NAC en Barcelona. Voorlopig hebben zij het uitstekend naar hun zin bij de vv Roosendaal en hopen samen met hun leider Pascal, waarvan zijn roots bij Alliance liggen, op betere tijden en verheugen zich er op Team van de Week te zijn bij Roosendaal-DESK.


Team van de week F4

Dit keer is onze F4 het team van de week. Het team bestaat uit 9 enthousiaste balvirtuozen, te weten Sofian Makhout, Daan Steers, Daan Becx, Lou Mangal, Menno Roset, Karsten Konings, Ralph Braat, Ravi van Ineveld en keeper Julian van der Pol. Er wordt steevast op woensdagavond getraind op veld 3 en zonder uitzondering is iedereen altijd trouw aanwezig. Onder bezielende leiding van de ietwat fanatieke trainers Hans, Pieter en Jack worden dan veel verschillende (techniek)oefeningen gedaan, waarbij de jongens onderling partijtje of afwerken op het doel het leukst vinden. En af een toe een trucje doen is natuurlijk ook altijd leuk.
Het seizoen verloopt tot nu toe best wel goed. In de competitie is nog maar 1 x verloren (tegen Unitas F3) en alle andere wedstrijden zijn gewonnen. De F4 staat daarmee op een 2e plaats en stiekem hopen de jongens nog op een kampioenschap. Ook voor de papa's, mama's, opa's en oma's zou dat fantastisch zijn, want die staan uit en thuis elke wedstrijd de jongens aan te moedigen. In de beker ging het ietsje minder, want met maar 1 overwinning tegen de buren van DVO is de volgende ronde helaas niet gehaald.
Sinds kort heeft de F4 ook een mascotte, dat is namelijk een knuffel met de naam "vliegende tijger". Keeper Julian hangt ‘m de laatste wedstrijden in het net van zijn doel in de hoop dat dit extra geluk brengt. Tot op heden doet de mascotte prima zijn werk, want we winnen tot nu toe meer dan dat we verliezen.
De jongens hebben natuurlijk ook allemaal een favoriete profvoetbalclub en zowel Ajax als PSV zijn daarbij het meest populair. Ook de shirtjes van Barcelona, Real Madrid, Valencia en Bayern München zijn regelmatig op de training te zien. Natuurlijk willen de jongens net zo goed worden als Messi, Ronaldo of van Persie, daarom heeft bijna het hele team in de herfstvakantie met veel plezier meegedaan met de Nederlandse Techniek Kampioenschappen. Het 1e elftal van Roosendaal is op dit moment nog iets minder bekend, maar nu ze elftal van de week zijn, gaat dat misschien snel veranderen.

Veel plezier als Team v.d. Week bij Roosendaal-TSC


Team van de Week F3

Bij de wedstrijd van Roosendaal 1 tegen de topper Vlissingen worden onze jongens het veld op begeleid door weer een heel enthousiaste groep die samen de F3 vormen. Een team dat het tot nu toe heel goed doet in de competitie. Zelfs met enkele eerstejaars pupillen draaien zij in de top mee in een klasse waarin zij het op moeten nemen tegen sterke F2-teams en zelfs tegen DOSKO F1! Dat komt zeker ook door de zeer gedreven trainer Chris, de scheids/leider Jorden en leider Jörn die alles tot in de puntjes regelen voor hun pupillen. Vooral ook Jörn vergeet de moeders hier in niet en dat resulteert weer dat tijdens de wedstrijden niet alleen zij maar bijna alle ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's langs de lijn staan om hun pupillen aan te moedigen. Dit zijn de sterren van F3: Patrick een geweldige keeper. Ibrahim, een rechterverdediger die met de week beter wordt. Tijs een linkerverdediger die af en toe wakker geschud moet worden. Chris centrale verdediger met een geweldig schot en die je 3x tegenkomt. Tico een middenvelder met een geweldige actie. Tobias linkermiddenvelder die de hele linkerkant voor zijn rekening neemt. Dennis die overal inzetbaar is en steeds beter wordt. Nermin een spits met een neusje voor de goal en vormt een koningskoppel met Stan een spits die direct de goal opzoekt.
Al deze jongens hebben het prima naar hun zin bij Roosendaal, een leuke club met veel progressie. Toch hopen zij ooit eens de club in te ruilen voor een profcarrière bij één van hun favoriete clubs en dat varieert van Feijenoord, Ajax tot Fenerbahce.

Veel plezier als "Team v.d. Week" bij Roosendaal-Vlissingen


Team van de Week F2 


Het team van deze week heeft was ingepland om bij de wedstrijd Roosendaal-EFC “Team van de Week” te zijn. Deze wedstrijd werd op het kustgras gespeeld maar door de erbarmelijke weersomstandigheden werden de jongens afgezegd.

De jongens van F2 zijn weer spelers die samen een hecht team vormen. Ondanks dat zij vorig seizoen grotendeels in de F7 speelden en het daarom voor iedereen wel even schrikken was toen zij hoorden dat zij de F2 werden, doen zij het in de nieuwe competitie heel goed en staan nog ongeslagen bovenaan. Dat komt zeker ook door de nieuwe aanwinsten Jay en Mohammed die zich direct goed thuis voelden in hun nieuwe team. Natuurlijk hebben hun goede trainers Cees Rampart en Jordi Buijk een groot aandeel in hun succes. Topscorer Jay heeft zelfs bij Feijenoord gevoetbald maar koos toch voor Roosendaal omdat, en dat vinden ze allemaal, die club bekend staat als een gezellige, sociale club waar ook veel vriendjes op zitten. Dat de ouders deze mening delen blijkt uit het enthousiasme waarmee zij en bijna de hele familie meeleven langs de kant, ook tijdens de trainingen. Het team bestaat uit: vaste keeper Niek, Sam, Dion, Luuk, Pepijn, Livay, Mohammed, Arda en Jay. Hun leiders zijn René en Edwin.

Zij zijn nog te bewonderen bij Roosendaal maar hopen ooit als profvoetballer komen te spelen bij b.v. Barcelona, Ajax of Feijenoord. Samen met hun aanwezige ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s etc. gaan zij een toptijd meemaken tijdens maar ook na de wedstrijd wanneer zij misschien wel samen met de ouders, zoals eind vorig seizoen, een wedstrijdje gaan spelen inclusief een borrel na afloop. Dat laatste zal zeker gebeuren!

Veel plezier als “Team v.d. Week” bij Roosendaal-TEC.


  

Team van de Week F5

Nieuw dit seizoen, na 20 jaar Pupil v.d. Week, is de rubriek "Team v.d. Week". Het team, de F5, is het eerste team in een serie van 13 die deze eer ten deel valt. En dat is niet voor niets want dit team bestaat uit spelers die samen met de ouders, opa’s en oma’s en als motto “Plezier en Saamhorigheid” aan het seizoen begonnen zijn. Dit resulteerde o.a. afgelopen zaterdag in een mooie 7-1 bekeroverwinning op Cluzona F3. Zij zijn van plan er een mooi seizoen van te maken en dat moet zeker lukken door goed te blijven trainen op woensdagmiddag o.l.v. Henk Noteboom met af en toe een extra training van de vader van Teun, Edwin v. Heeswijk, die vroeger een talentvolle voetballer was bij Roosendaal. Alles bij elkaar genomen is ook de F5 een team dat modaal staat voor de kernwaarden van de RKVV Roosendaal: Saamhorig, Plezier, Passie, Betrokken en Sportief. Zij willen later bij verschillende topclubs: Ajax, Feijenoord, PSV, Fenerbache, carrière maken! Maar over één ding zijn zij het helemaal eens: Roosendaal is dé club voor ze, waar ook nog eens vele vriendjes in spelen. Hebben zij toch nog iets te wensen? Ja zeker, graag een vaste keeper! Helaas is daar dit jaar een groot tekort aan bij de F-pupillen.
Wie zijn die “sterren” die vandaag Team v.d. Week zijn? Anouar Lkarkouri, Emirhan Sahin, Jayden v. Loon, Muhammed Durak, Ravi v. Overveld, Teun v. Heeswijk, Tim Remisal v. Merode, Wesley Snepvangers en Thijn Miao. O.l.v. de leiders Richard Snepvangers en Jacky Miao gaan zij er samen een mooi jaar van maken en hopen dat dit ook uitkomt voor Roosendaal 1! Als bijzonderheid valt nog te melden dat de moeder van Thijn Miao de kleindochter is van onze legendarische én erelid Toine Baaijens.
Wij wensen de F5 spelers, trainer, leiders en aanhang veel plezier bij de wedstrijd Roosendaal-Nieuw Woensel.

21 januari : Kimberley Jongenelis (Meisjes O1), Kaj Knobel (JO15-1)22 januari : Peter Schellingerhout ( ), Sjoerd Krijnen (JO13-4), Owen van der Vorst (JO19-3), Diego Pfaff (JO15-3), Joey Paijmans (JO11-3)23 januari : Lucas van Meer (JO10-1), Jesse Rommens (JO11-3), Tess Oostvogels (Meisjes O1), Isa Grift (Meisjes O1), Ton Moerkens ( ), Teun van Heeswijk (JO11-1), Wouter Koolen (JO15-3), Nils Elst (JO19-4)24 januari : Jaimy Bakkenes (Heren 1), Julian Loupatty (JO15-2), Isabel de Groote (Meisjes O1), Cedric Cornec (JO15-1)25 januari : DaniŽl Lammertink (JO17-3), Joelle de Bont (Meisjes O1), Berkan Baltaci (JO15-4)26 januari : Tugra Uzunalioglu (JO9-4), Martin Heeren ( ), Gaime Habraken (JO19-3)