Presentatie 'Welkom bij de club' bij aanvang seizoen

Jaarlijks wordt bij aanvang van het seizoen een bijeenkomst ‘welkom bij de club' gehouden, speciaal voor ouders van nieuwe leden en nieuwe leiders. Hier onder vindt u de presentatie die voor deze bijeenkomst gebruikt is. Tijdens deze bijeenkomst stelt het bestuur zich voor en wordt stilgestaan bij ‘wie is wie binnen de club?', ‘waar moet ik zijn voor?', ‘waar staan we samen voor en welke afspraken hebben we met elkaar gemaakt?' en ‘hoe werkt het (voetbaltechnisch) beleid binnen de club?'.

Hier vindt u de presentatie voor de ouders van nieuwe leden!

Support van thuis ,Voetballen met plezier 

Voetbalt uw zoon of dochter bij Roosendaal? Dan kunt u ook een bijdrage leveren aan het plezier van hem of haar. Natuurlijk door het supporteren en steunen bij alle wedstrijden. Ervoor zorgen dat de speler altijd op tijd aanwezig is en mogelijk meerijden met uitwedstrijden zijn ook belangrijke zaken waarmee u het uw zoon of dochter mogelijk maakt met plezier te voetballen. U kunt er ook voor kiezen om leider te worden van het elftal, of trainer. Wilt u weten wat dat betekent? Neem dan contact op met de organisatiecommissie.

Gezelligheid voorop 

Bij RKVV Roosendaal staat gezelligheid en sportiviteit voorop. Alleen op die basis willen wij prestaties leveren. Het streven naar een goed resultaat mag niet ten koste gaan van het plezier. Gebeurt dat toch, heeft uw zoon of dochter het niet naar de zin? Dan is de leider uw eerste aanspreekpunt. Op elk niveau, van A t/m F is er ook een coordinator die u kunt benaderen bij eventuele problemen of vragen. Maar ook als ouders kunt u bijdragen aan het plezier. Door positief te supporten, een voorbeeldfunctie te vervullen naar scheidsrechters en grensrechters en door de spelers aan te spreken op sportiviteit.

Sinds 2009 is er ook een coordinator normen en waarden bij onze club. Deze ziet toe dat het ook op dat gebied allemaal goed blijft gaan bij onze vereniging. Want bij een club met zoveel leden kan er altijd iets gebeuren, samen bepalen we wat wel en niet binnen de normen en waarden past.

17 januari : Rayan Talhaoui (JO11-3), Floor Maas (Meisjes O1), Fernando Gladdines (JO13-1)18 januari : Tim Beverloo (Heren 3), Niek Hufkens (JO13-6), Florijn van Vugt (JO14-3)19 januari : Thom van Unen (Heren 1), Livay Lammerse (JO13-2), Jezrael Meenars (JO10-3), Richard Farla (JO17-1), Daan van Oeffelen (Heren 7), Rini de Rooij ( )20 januari : Reza de Man (JO13-1), Mitchel Tobias (JO19-3)21 januari : Kaj Knobel (JO15-1), Kimberley Jongenelis (Meisjes O1)22 januari : Peter Schellingerhout ( ), Joey Paijmans (JO11-3), Diego Pfaff (JO15-3), Owen van der Vorst (JO19-3), Sjoerd Krijnen (JO13-4)23 januari : Tess Oostvogels (Meisjes O1), Lucas van Meer (JO10-1), Jesse Rommens (JO11-3), Ton Moerkens ( )