Alle mededelingen van de organisatiecommissie vind je hier. Het laatste nieuws natuurlijk bovenaan. Mochten er vragen zijn voor de organisatiecommissie stuur dan een mailtje naar: organisatiecommissie@rkvvroosendaal.nl

Baaldagenregeling

Verzoeken tot vrijstelling (zogenaamde baaldagen) worden in de periode van 1 september tot en met 1 maart door de KNVB in behandeling genomen, met een maximum van twee wedstrijden per seizoen per elftal. Baaldagen kunnen alleen worden opgenomen door teams die uitkomen in de B-categorie. Voor bekerwedstrijden kan geen baaldag worden opgenomen. Een verzoek tot uitstelling kan uiterlijk tot dinsdag 12:00 voorafgaand aan de betreffende competitiewedstrijd door de wedstrijdsecretaris bij de competitieleider van de KNVB worden ingediend. Erna kunnen baaldagen niet meer worden verwerkt.

Informatie over (algehele) afgelastingen

Tolvergoedeing/eilandenregeling zuid I

De verenigingen die van en naar Zeeuws Vlaanderen moeten rijden, komen voor tegemoetkoming van de tunnelkosten in aanmerking als gebruik wordt gemaakt van de Westerscheldetunnel (de zogenaamde eilandenregeling).
Uitleg tolvergoeding

Zie het tabblad formulieren voor het declaratieformulier.

Handleiding KNVB Digitaal Wedstrijdformulier

Maatschappelijke stage

Vanaf het schooljaar 2011-2012 is het volgen van een maatschappelijke stage voor leerlingen tussen 14-18 jaar van het VMBO, Havo en VWO verplicht. De verwachting is dat er in Nederland jaarlijks 195.000 leerlingen zullen deelnemen aan een Maatschappelijke stage. RKVV ROOSENDAAL biedt leerlingen de mogelijkheid om een dergelijke maatschappelijke stage te vervullen.

Klik hier voor meer info

Geplaatst 20 -08-2011

Informatieboekje klaar

De afgelopen tijd heeft de organisatiecommissie een handig informatie boekje(Clubgids) in elkaar gezet voor huidige leden / nieuwe leden. Hierin staat alles wat een (nieuw) lid moet weten en natuurlijk staat er ook in wat er van een lid verwacht mag en kan worden. Kijk bij organisatiecommissie tabblad formulieren om de Clubgids in te zien.

Geplaatst 16 08 2011 /Update 08-09-2014

Bloktijden

Indien er sprake is van een algehele afgelasting, maar de kunstvelden wel bespeelbaar zijn, kan er door de leider/ trainer een oefenwedstrijd of een training gepland worden. Hiervoor zijn zogenaamde “ bloktijden” ingesteld per leeftijdscategorie. Hierbij is 1 kunstgrasveld beschikbaar voor selectieteams en 1 kunstgrasveld beschikbaar voor recreatie teams.

09.00-10.15 E en F-pupillen

10.15-11.45 E en D-pupillen

11.45-13:15 D en C-junioren

13:15-15.00 C en B-junioren