Alle mededelingen van de organisatiecommissie vind je hier. Het laatste nieuws natuurlijk bovenaan. Mochten er vragen zijn voor de organisatiecommissie stuur dan een mailtje naar: organisatiecommissie@rkvvroosendaal.nl

Baaldagenregeling

Vanaf seizoen 2017/2018 is het mogelijk om nog 1 baaldag aan te vragen. Wel is het zonder tussenkomst van de KNVB wedstrijden in onderling overleg te verzetten. Voor informatie hierover kan je terecht bij de wedstrijdsecretaris of bij de coordinator van je categorie.

Informatie over (algehele) afgelastingen

Tolvergoedeing/eilandenregeling zuid I

De verenigingen die van en naar Zeeuws Vlaanderen moeten rijden, komen voor tegemoetkoming van de tunnelkosten in aanmerking als gebruik wordt gemaakt van de Westerscheldetunnel (de zogenaamde eilandenregeling).
Uitleg tolvergoeding

Zie het tabblad formulieren voor het declaratieformulier.

Maatschappelijke stage

Vanaf het schooljaar 2011-2012 is het volgen van een maatschappelijke stage voor leerlingen tussen 14-18 jaar van het VMBO, Havo en VWO verplicht. De verwachting is dat er in Nederland jaarlijks 195.000 leerlingen zullen deelnemen aan een Maatschappelijke stage. RKVV ROOSENDAAL biedt leerlingen de mogelijkheid om een dergelijke maatschappelijke stage te vervullen.

Klik hier voor meer info

Geplaatst 20 -08-2011

Bloktijden

Indien er sprake is van een algehele afgelasting, maar de kunstvelden wel bespeelbaar zijn, kan er door de leider/ trainer een oefenwedstrijd of een training gepland worden. Hiervoor zijn zogenaamde “ bloktijden” ingesteld per leeftijdscategorie. Hierbij is 1 kunstgrasveld beschikbaar voor selectieteams en 1 kunstgrasveld beschikbaar voor recreatie teams.

09.00-10.15 E en F-pupillen

10.15-11.45 E en D-pupillen

11.45-13:15 D en C-junioren

13:15-15.00 C en B-junioren

15:00-17.00 B en A-junioren

Om gebruik te kunnen maken van deze tijden en velden, dien je contact op te nemen met de organisatiecommissie

Procedure vriendschappelijke wedstrijden

• Voor het aanvragen van een oefenwedstrijd is er een procedure opgesteld.
  • Aanvragen buiten de procedure om worden niet in behandeling genomen.
  • Oefenwedstrijd alleen op eigen trainings dag – selectie: dinsdag-donderdag; overige maandag- woensdag
  • Vraag voor een oefenwedstrijd moet 1 week van te voren ingediend zijn vanwege beperkte ruimte
  • Officiële wedstrijden(inhaal-beker) gaan voor!
  • Vraag(datum en tijd) indienen bij wedstrijdsecretaris jeugd: wedstrijdsecretaris.jeugd@rkvvroosendaal.nl, die checkt bij terreinmeesters.
  • Na goedkeuring dient men zelf verder alles te regelen, tegenstander etc,  een verzoek voor scheidsrechter indienen kan dan bij:
    voor de jeugd: zaterdag-scheidsrechter@rkvvroosendaal.nl
    voor de senioren: zondag-scheidsrechter@rkvvroosendaal.nl
  • Als er een tegenstander bekend is wordt de wedstrijd op de site gezet, bij geen scheidsrechter moet men zelf fluiten.
21 januari : Kimberley Jongenelis (Meisjes O1), Kaj Knobel (JO15-1)22 januari : Peter Schellingerhout ( ), Sjoerd Krijnen (JO13-4), Owen van der Vorst (JO19-3), Diego Pfaff (JO15-3), Joey Paijmans (JO11-3)23 januari : Lucas van Meer (JO10-1), Jesse Rommens (JO11-3), Tess Oostvogels (Meisjes O1), Isa Grift (Meisjes O1), Ton Moerkens ( ), Teun van Heeswijk (JO11-1), Wouter Koolen (JO15-3), Nils Elst (JO19-4)24 januari : Jaimy Bakkenes (Heren 1), Julian Loupatty (JO15-2), Isabel de Groote (Meisjes O1), Cedric Cornec (JO15-1)25 januari : Danil Lammertink (JO17-3), Joelle de Bont (Meisjes O1), Berkan Baltaci (JO15-4)26 januari : Tugra Uzunalioglu (JO9-4), Martin Heeren ( ), Gaime Habraken (JO19-3)