Feyenoord amateurpartner

RKVV Roosendaal heeft een overeenkomst gesloten met Feyenoord Rotterdam waardoor het zich officieel Amateurpartner van de Rotterdamse club kan noemen. Hiermee bevindt Roosendaal zich in goed gezelschap van talloze amateurverenigingen uit geheel Nederland die zijn ingegaan op dit unieke initiatief van Feyenoord.

De samenwerkingsovereenkomst richt zich niet op het technisch gebied, maar is uitsluitend bedoeld om vanuit Feyenoord haar waardering uit te spreken naar het amateurvoetbal in Nederland. Daarnaast hoopt de Rotterdamse club de binding met haar achterband in het land te vergroten. Vanuit de overeenkomst vloeien enkele verplichtingen voor RKVV Roosendaal voort, maar die staan niet in verhouding tot de voordelen die de samenwerking biedt voor onze club en onze leden. Zo kunnen onze jongste leden en onze vrijwilligers een keer gratis een thuiswedstrijd bezoeken. Ook bestaat de mogelijkheid dat we zendtijd krijgen in Feyenoord TV, een programma dat dagelijks te zien is via KPN IP TV. Verder kunnen onze leden rekenen op kortingen op diensten die Feyenoord aanbiedt.

Feyenoord heeft reeds toegezegd dat de activiteiten die gezamenlijk ondernomen zullen worden zich ongetwijfeld zullen uitbreiden. Het bestuur van RKVV Roosendaal verwacht dan ook veel van het samenwerkingsverband en is ervan overtuigd dat het voor zowel Roosendaal, onze leden en Feyenoord Rotterdam bijzonder veel voordelen zal opleveren.


20 september : Mohamed Nawar (JO13-4), Safouan Tajderti (JO7-5)21 september : Yara Gremmen (Meisjes O1), Jeroen Jochems (Heren 10), Janno van Dijk (JO19-3)22 september : Miranda Smits-Vermeuelen (JG1), Julia van Geel (Meisjes O1), Ravi van Ineveld (JO13-5)23 september : Ilyas Achahchah (JO15-1)24 september : Bjorn Bastings (JO13-6), Joep Loogman (Heren 11)25 september : Davey Hellemons (Heren 10), Brendan Legand (JO17-6), Yannick Dam (Heren 9)26 september : Rogier Anink (Heren 3), Adam Ouahssain (JO15-2)