RKVV Roosendaal gaat met nieuwe hoofdsponsor INNOVIUM voor ‘Vereniging van de Toekomst'.
Met een uniek idee is tweedeklasser RKVV Roosendaal erin geslaagd om re-integratiebedrijf Innovium voor de komende drie jaar als hoofdsponsor aan zich te verbinden. Met deze sponsorovereenkomst is de club verzekerd van belangrijke inkomsten, maar nog belangrijker, de grootste voetbalvereniging van Roosendaal kan haar maatschappelijke functie nadrukkelijker uitdragen en invulling geven.

Innovium en RKVV Roosendaal starten samen met het Werkplein Hart van West-Brabant en de gemeente Roosendaal een pilot om mensen die langdurig thuis zitten en zich gemeld hebben bij de gemeente of het UWV, een taak te geven bij de club. Deze mensen wil de club activeren door ze een rol te bieden bij de vereniging, ze kunnen daar samenwerken met de al voor de club actieve vrijwilligers. Dat is het doel van de pilot met de ambitieuze naam: ‘Vereniging van de toekomst'. De club en de partners in de pilot hopen toch zeker 10 tot 15 mensen op deze wijze te activeren. Begin september gaat de pilot van start, maar de voorbereidingen beginnen nu al.

Voor het volledige persbericht >>>

Innovium bestaat sinds 31 oktober 2008. Innovium staat letterlijk voor vernieuwing. Innovium kijkt naar nieuwe manieren van werken voor jongeren, ouderen en werkgevers.

Innovium adviseert ook werkgevers, brancheorganisaties en vakbonden op het gebied van duurzame inzetbaarheid van personeel, Social Return, Garantiebanen en Ouderenbeleid.

In de afgelopen jaren heeft Innovium zowel nationaal als internationaal innovatie gebracht die baanbrekend is geweest. Of het nu gaat om de trainingen voor gedragsverandering voor jongeren, kansen creëren voor kansloze jongeren in Zuid Afrika of nieuw vormen van Jobcoaching samen met de werkgevers ontwikkelen en uitvoeren, bij alle innovaties is zeer veel bereikt.

Innovium is opgericht door Henk Guise (1964) die meer dan 25 jaar ervaring heeft met re-integratie in binnen- en buitenland. Henk (jurist en bedrijfskundige) is werkzaam geweest in verschillende directiefuncties binnen UWV, heeft in de commerciële sector gewerkt in Nederland, maar ook in Denemarken, Tsjechie, Hongarije en Zuid Aftika.

Het team van Innovium bestaat uit zeer ervaren bevlogen medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen terugvallen. Zij hebben een zeer pragmatische manier van werken die dichtbij de klanten staat op basis van vertrouwen en wederzijdse samenwerking.

25 september : Yannick Dam (Heren 9), Davey Hellemons (Heren 10), Brendan Legand (JO17-6)26 september : Rogier Anink (Heren 3), Adam Ouahssain (JO15-2)27 september : Daniel de Leeuw (JO12-2), Luca van Kaam (JO11-1), Xander Roovers (Heren 8), Dion van Broekhoven (JO13-5)28 september : Max Hesp (JO17-6), Dylan Matthijssen (Heren 1), Wessel Swiebel (JO9-6)29 september : Sven Knol (JO14-1), Justin van Gils (JO15-4), Owen Gijzen (JO10-1)30 september : Jur Hoogerwerf (JO11-4), Dylan Schuurman (JO14-4), Kerem Bozoglu (JO19-3) 1 oktober : Tristan Vermeulen (JO16-1), Esme van Oorschot (Meisjes O1)