Mosselavond 13 oktober 2017

Op 13 oktober is er weer de traditionele mosselavond van de Supportersvereniging. Alle actieve leden, leden van de supportersvereniging en vrijwilligers zijn weer van harte welkom. Ook niet-actieve leden zoals partners zijn welkom tegen een betaling van €12,-.
Door de grote opkomst van het afgelopen jaar, het voorkomen van "wachttijden" en voor een betere inkoop, houden we de optie aan om het in 2 sessies te houden, 1e sessie van 19:30 tot 20:30 en de 2e sessie van 20:30 tot 21:30.  We vragen om het formulier weer in te vullen om lid te worden(Klik foto) en tevens op te geven wie er op de mosselavond aanwezig zijn en wat hij wil eten, mosselen of saté. Actieve leden van elftallen kunnen zich opgeven per elftal, de leiders ontvangen hier een opgave formulier voor.

Individueel inschrijven kan via de website.
Per elftal via de lijst achter de bar of via: mosselavond@rkvvroosendaal.nl
Inschrijfformulier kan ook worden doorgemaild naar: mosselavond@rkvvroosendaal.nl
Klik op afbeelding voor inschrijfformulier:

18 november : Rens Koremans (JO13-4), Anica de Rijke (Meisjes O1), Hans van Deventer (Heren 5), Sven Roks (Heren 8), Max van Oorschot (Heren 8)19 november : Ines Govaarts (VR2), Sander van den Bersselaar (JO11-1), Daan Kerstens (JO16-1)21 november : Wouter Bogers (JO17-3), Ravi van Overveldt (JO13-6)22 november : Tim Kerseboom (Heren 3), Julia Bouwens (Meisjes O1), Ramses van Nispen (JO14-2), Justin Kleintjes (JO14-4)23 november : Jarno Frantzen (JO11-7), Jip Rijpers (G1), Koen Voogt (Heren 8)24 november : Bryan Suijkerbuijk (JO17-2), Bente Neggers (JO9-4)