Mosselavond 14 oktober 2016

Op 14 oktober is er weer de traditionele mosselavond van de Supportersvereniging. Alle actieve leden, leden van de supportersvereniging en vrijwilligers zijn weer van harte welkom. Ook niet-actieve leden zoals partners zijn welkom tegen een betaling van €10,-.
Door de grote opkomst van het afgelopen jaar, het voorkomen van "wachttijden" en voor een betere inkoop, houden we de optie aan om het in 2 sessies te houden, 1e sessie van 19:30 tot 20:30 en de 2e sessie van 20:30 tot 21:30.  We vragen om het formulier weer in te vullen om lid te worden(Klik foto) en tevens op te geven wie er op de mosselavond aanwezig zijn en wat hij wil eten, mosselen of saté. Actieve leden van elftallen kunnen zich opgeven per elftal, de leiders ontvangen hier een opgave formulier voor.

Individueel inschrijven kan via de website.
Per elftal via de lijst achter de bar of via: mosselavond@rkvvroosendaal.nl
Inschrijfformulier kan ook worden doorgemaild naar: mosselavond@rkvvroosendaal.nl
Klik op afbeelding voor inschrijfformulier:

28 juli : Esron Loupatty (Heren 5), Jeroen den Heijer (G1)29 juli : Dennis Frankfort ( ), Dennis Frankfort (Heren 5)30 juli : Bas Rademakers (Heren 9) 2 augustus : Frank Hamers (Heren 10) 3 augustus : Danny van Dijk (Heren 13), Dirk van Loon (Heren 4), Eric van Loon (Heren 13), Ilse van de Kar (JG1)