De clinic op 6 mei is vol!

Er is wel een wachtlijst waar je je voor in kan schrijven! >>> wachtlijst

In de meivakantie komt Ajax naar Roosendaal. Train op 6 mei een dag als een echte Ajax-speler bij RKVV Roosendaal! Je traint volgens de Ajax-trainingsmethodiek. In de meivakantie staat techniektraining centraal. Het programma staat in het teken van:
• Technische vaardigheden
• Oefen- en partijvormen in de kleine ruimte, dus veel balcontacten
• Creativiteit (oplossingen zoeken in balbezit)
De oefenstof is aangepast op leeftijd en niveau. Zo kan elke speler op zijn eigen niveau aan de slag om een betere voetballer te worden.

Trainersavond AJAX 25 maart 2015

De unieke trainingsmethode van AJAX is woensdag 25 maart goed bezocht door onze trainers. De unieke Ajax trainingsmethode werd hier nader toegelicht door middel van een presentatie binnen waarna men buiten een trainingsdemonstratie kreeg te zien met onze E1 spelers. Een soort gelijke training wacht alle kinderen die zich hebben ingeschreven voor de AJAX Clinic op 6 mei bij RKVV Roiosendaal.

Klik de camera(onderaan) voor een impressie van die avond.

Mocht je ook zin hebben om deel te nemen op 6 mei, lees hieronder verder en schrijf je in!

Ajax komt naar RKVV Roosendaal!

Voor de jeugd geboren tussen 1999 tot en met 2009!
Trainen volgens de filosofie van de club met 's werelds meest succesvolle jeugdopleiding? Dat kan! Op 6 mei 2015 komt Ajax naar onze club! Leer ook verdedigen als Joël Veltman, passen als Davy Klaassen en passeren als Anwar el Ghazi.

De Ajax jeugdopleiding onderscheidt zich door middel van haar unieke trainingsmethode. Ajax leidt spelers op voor aanvallend en attractief voetbal. Daarin staan de technische vaardigheden en de ontwikkeling van de individuele speler centraal.
Wil jij trainen als een échte Ajax speler en jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan snel in om deel te nemen aan deze onvergetelijke Ajax Clinic bij onze eigen club. Het aantal beschikbare plekken voor deze Ajax Clinic is beperkt, dus schrijf je snel in! Klik hier om jouw plekje te scoren!

Wat krijg je die dag:

Optioneel:

Programma:
09:00 - 09:30 Ontvangst deelnemers
09:40 - 10:00 Opening/Warming up
10:00 - 10:45 Techniekvormen (dribbelen & drijven)
Na de eerste training gaan de kinderen verder zonder de ouders
10:45 - 11:00 Drink break
11:00 - 11:35 Aan & meenemen
11:40 - 12:15 Scoren vanuit 1v1
12:15 - 13:05 Lunch+ Quiz/bespreking
13:05 - 13:40 Passen & trappen