16 september 2015:

5e Remco van Wijk keepersclinic

Op woensdag 16 september was het weer zover. Een avond die helemaal in het teken stond van onze jeugdkeepers, oftewel: de ‘Remco van Wijk Keepersclinic' stond op het programma. Een speciaal tintje omdat het de vijfde keer de ‘Remco van Wijk Keepersclinic' was en de tiende keer totaal. Na een regenachtige dag scheen uiteindelijk een zonnetje compleet met regenboog. Een super mooi begin van de clinic. Jos de Guijtenaere heette iedereen welkom en legde kort het programma uit. Met de warming-up, de clinic en de keeper van het jaar verkiezing.

Na de traditionele groepsfoto was het tijd om warm te worden. Onder leiding van selectiekeeperstrainer Marco de Bruijn liepen de jongens en meiden zich lekker warm.
Mastercaller Adrienne zorgde voor de motiverende woorden, de tijdsbewaking en tempohoudende muziek.
Zoals gebruikelijk kwamen alle onderdelen van het keepen kwamen weer prima aan bod. Martijn Geerligs maakte de keepers moe met voeten- en duikwerk, Mark van Dasler daagde de keepers uit om de bal zonder te stuiteren uit de lucht te plukken. Roy de Keizer liet de keepers flink duiken met de tsjoek. Gerard Vriens zag dat er fanatieke 1 tegen 1 duels werden uitgevochten. Marco de Bruin daagde de keepers uit om over zo groot mogelijke afstand de bal over te trappen en te gooien zonder stuit. En Joey van den Broeke deed met paaltje tik ook de conditie van de keepers weer opschroeven.

 

Om 19.30 uur was iedereen klaar, moe en zeker voldaan. Tijd voor een welverdiende sportdrank en een kleine versnapering. Daarna voegde iedereen zich naar het welbekende podium voor de bekendmaking van de keeper van het jaar. Maar eerst maakte Jos van de gelegenheid gebruik om alle keeperstrainers te danken voor hun inzet nu en in het afgelopen seizoen. Daarna nam de spanning toe: de bekendmaking van de keeper van het jaar. Jos gaf aan dat hij weer veel nominaties van trainers en leiders had ontvangen. De jury, bestaande uit de keeperstrainers en de organisatie, waren er naar rijp beraad over eens dat de opvolger van Martijn Geerligs uit de F-jes komt.:

 

Lode de Bruijn mocht uit handen van Martijn de wisselbokaal in ontvangst nemen. Lode is vorig jaar pas begonnen en heeft laten zien dat hij met zijn inzet twee elftallen uiteindelijk kampioen heeft gemaakt zonder een eigen team te hebben.

Een mooi slot van een wederom geslaagde Remco van Wijk keepersclinic.(klik camera voor meer foto's)

17 januari : Rayan Talhaoui (JO11-3), Floor Maas (Meisjes O1), Fernando Gladdines (JO13-1)18 januari : Tim Beverloo (Heren 3), Niek Hufkens (JO13-6), Florijn van Vugt (JO14-3)19 januari : Thom van Unen (Heren 1), Livay Lammerse (JO13-2), Jezrael Meenars (JO10-3), Richard Farla (JO17-1), Daan van Oeffelen (Heren 7), Rini de Rooij ( )20 januari : Reza de Man (JO13-1), Mitchel Tobias (JO19-3)21 januari : Kaj Knobel (JO15-1), Kimberley Jongenelis (Meisjes O1)22 januari : Peter Schellingerhout ( ), Joey Paijmans (JO11-3), Diego Pfaff (JO15-3), Owen van der Vorst (JO19-3), Sjoerd Krijnen (JO13-4)23 januari : Tess Oostvogels (Meisjes O1), Lucas van Meer (JO10-1), Jesse Rommens (JO11-3), Ton Moerkens ( )