Nieuws

17-11 Stemming algemene ledenvergadering
10-11 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering + Agenda
09-11 Kantine en keuken-medewerkers(M/V) gezocht
07-11 Spelers gezocht voor ons G-team
06-11 Roosendaal wint maar speelt plichtmatig
05-11 Uitslag loterij Roosendaal - FC Bergen
04-11 Sinterklaas bij RKVV Roosendaal
30-10 Biertafel Roosendaal 5
28-10 Bestuursverkiezing en verslag ALV
26-10 Spelers RKVV JO19-1 trekken bokshandschoenen aan
26-10 Bericht van terreinmeester Adrie:
12-10 Spelregelbewijs geboortejaar 2001 verplicht
04-10 HELAAS GEEN BIER MEER IN KANTINE ROOSENDAAL?
27-08 Aanpassing trainingsschema


17-11 Stemming algemene ledenvergadering

Vrijdag, 24 november 2017, worden tijdens de algemene ledenvergadering nieuwe bestuursleden gekozen. De verkiezing gaat via stemming. Alle actieve leden en stille leden hebben stemrecht. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan kan je ook iemand een volmacht geven om jouw stem uit te laten brengen. De volmacht kan worden gegeven aan een lid van RKVV Roosendaal die 18 jaar of ouder is. Bijgaand treffen jullie een volmacht aan die jullie kunnen gebruiken. >>>


10-11 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering + Agenda

Graag nodigen wij alle leden uit om op vrijdag 24 november 2017 om 20:00 aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering. Zoals tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering van 27 oktober vastgesteld, zal het benoemen van een nieuwe (dagelijks) bestuur een belangrijk agendapunt zijn. De agenda vindt u >>>. Gezien de bestuurlijke situatie rekenen wij op een grote opkomst.
Kandidaten voor een bestuursfunctie kunnen zich voor 12 november 2017 aanmelden bij Richard Kok (interim secretaris) secretaris@rkvvroosendaal.nl, conform de statuten zal de aanmelding vergezeld dienen te gaan met een voordracht van tenminste 3 leden van de vereniging. Graag nodigen wij kandidaten uit zich aan te melden voor het nieuwe bestuur! Tevens kunnen wij ook altijd extra aanvulling in diverse commissies gebruiken: organisatie-materialen commissie, sponsor commissie, technische commissie: denk aan coördinatoren bij de jeugd, etc. Heeft u interesse hierin of vragen, neem dan contact op met voorzitter@rkvvroosendaal.nl.


09-11 Kantine en keuken-medewerkers(M/V) gezocht

Zoek jij een leuke bijbaan, waarbij je meteen iets kan betekenen voor je club? Ben jij beschikbaar op zaterdagochtend of zaterdagmiddag en/of zondagochtend of zondagmiddag en je wilt graag de handen uit de mouwen steken achter de bar of in de keuken van onze kantine, neem dan contact op met Kees Heck: k.heck.1@kpnmail.nl


07-11 Spelers gezocht voor ons G-team

Het senioren G-team is nog op zoek naar enkele spelers. Vind je voetballen ook zo leuk, kom dan een keer naar een training en/of wedstrijd kijken, dan kan je met eigen ogen zien dat ook voor die doelgroep voetballen een superleuke beleving is. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met onze G coördinater: gcoordinator@rkvvroosendaal.nl.
Hopelijk zien we je snel bij RKVV Roosendaal!


06-11 Roosendaal wint maar speelt plichtmatig

Roosendaal won vandaag met 2-0 in een plichtmatig duel van FC Bergen. De ploeg van Sweres voetbalden wel genoeg kansen bij elkaar maar het ontbrak de hele middag aan de absolute scherpte. De start van de wedstrijd was hoopgevend. Roosendaal creëerde voldoende mogelijkheden maar de afwerking of positie voor de goal liet te wensen over. Het was specialist Jaimy Bakkenes die uit een vrije trap raak schoot en de verdiende 1-0 op het bord liet aantekenen. Daarna kregen ...>>>


05-11 Uitslag loterij Roosendaal - FC Bergen

1ste prijs lotnummer 200 boodschappentas geschonken door Plus Supermarkt van Gurp, Tolbergcentrum te Roosendaal
2de prijs lotnummer 41 leren bal geschonken door 100% V0etbal te Roosendaal
3de prijs lotnummer 64 fles wijn, geschonken door Wine Bizz, Raadhuisstraat te Roosendaal
Prijzen af te halen in de bestuurskamer.


04-11 Sinterklaas bij RKVV Roosendaal

 

Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas op bezoek bij RKVV Roosendaal. Hierbij nodigen wij alle JO9-JO8-JO7 en JO6 teams uit voor deze avond. De leiders-trainers hebben een uitnodoging hiervoor gehad. Graag willen uiterlijk 14 november weten van de leiders of hun team komt en de namen van de kinderen die hierbij aanwezig zullen zijn. Het kan zijn, dat bij veel inschrijvingen, we de avond in 2 moeten delen. We houden jullie daarvan op de hoogte. De leiders kunnen hun aanmelding doormailen naar: activiteiten@rkvvroosendaal.nl.


30-10 Biertafel Roosendaal 5

Roosendaal 5 heeft afgelopen zondag 29 oktober de ingebruikname van de biertafel bewerkstelligd. De speler van Roosendaal 5, Dennis Oomen en zijn vrouw Denise, vader en moeder van 2 zoontjes die ook voetballen bij de jeugdafdeling van R.K.V.V. Roosendaal, hebben de biertafel in ontvangst mogen nemen. Hun zoontjes lijden aan een energiestofwisselingsziekte waardoor de spelers van Roosendaal 5 geld hebben ingezameld en bijgedragen aan Ride4Kids (www.Ride4Kids.nl). De tafel is geschonken door Maatwek in Meubels.


28-10 Bestuursverkiezing en verslag ALV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 27 oktober 2017 is het dagelijks bestuur afgetreden, en hebben de meeste overige bestuursleden zich niet verkiesbaar gesteld. ZIe de bijlage met het verslag! Vanwege deze uitzonderlijke situatie is er na het aftreden van het bestuur een voorstel gepresenteerd hoe deze deze impasse kan worden doorbroken en de vereniging met instemming van de ledenvergadering weer over een voltallig bestuur kan gaan beschikken. Hiertoe is ter instemming voorgelegd om een interim dagelijks bestuur aan te stellen die de lopende zaken van het afgetreden dagelijks bestuur zal waarnemen, en een nieuwe datum voor een nieuwe ledenvergadering waarin een nieuw bestuur kan worden gekozen. Nadat diverse leden aan het woord zijn geweest, heeft de ledenvergadering ingestemd met dit voorstel en zijn André Broeke (interim voorzitter), Richard Kok (interim secretaris) en Wil Neggers (interim penningmeester) aangesteld. Daarnaast is vastgesteld dat er zo spoedig mogelijk een nieuwe bestuur aangesteld dient te worden, hiertoe zal er op vrijdag 24 november 2017 om 20:00 u. een Algemene Ledenvergadering worden gehouden, waar kandidaten voor een bestuursfunctie zullen worden voorgesteld en na instemming door de Ledenvergadering zullen worden aangesteld. Separaat ontvangt u nog een uitnodiging voor deze vergadering, agenda volgt.
 
Kandidaten voor een bestuursfunctie kunnen zich voor 12 november 2017 aanmelden bij Richard Kok (interim secretaris) secretaris@rkvvroosendaal.nl, conform de statuten zal de aanmelding vergezeld dienen te gaan met een voordracht van tenminste 3 leden van de vereniging. Graag nodigen wij kandidaten uit zich aan te melden voor het nieuwe bestuur!
 
Ton Moerkens, Frank Buijk, Jack Zagers


26-10 Spelers RKVV JO19-1 trekken bokshandschoenen aan

 

De spelers van Roosendaal Jong Onder 19-1 staan er na, een wisselvallige start aan het begin van het seizoen, goed voor. Na twee overwinningen wisten zij op zaterdag 14 oktober koploper Unitas’30 te verslaan met 4-3. Tijd om dat belonen maar dan wel op een heel bijzondere wijze. Op vrijdag 19 oktober stonden de spelers niet op het voetbalveld, maar trokken ze de bokshandschoenen aan. Onder leiding van een ervaren bokstrainer van de Sport en Slank studio in Roosendaal, gingen ze het duel met elkaar aan.

Boksen en samenwerken
“Voor een team is het belangrijk dat spelers elkaar ook op een heel andere manier leren kennen. Maar wat doe je dan? Organiseer je een barbecue of ga je samen bowlen? We wilden als team iets anders”, aldus trainer Robbert Linschooten. “Mitchell Bartels van de Sport en Slank Studio in Roosendaal kwam met het idee om te gaan boksen. Iets waar we misschien zelf niet zo heel snel aan hadden gedacht. Maar het sprak ons en de spelers wel direct aan. Boksen is een goed voorbeeld van een HIIT training (High Intensity Interval Training). Dat betekent in een korte tijd zeer intensief sporten en verschillende oefeningen afwisselen met actieve rustperiodes. Behoorlijk intensief dus en uitdagend voor de spelers. Maar bij boksen gaat het ook om samenwerking en elkaar aanvoelen. Je kunt er veel energie in kwijt en het is ook goed voor de teamspirit.”

Een goede voetballer is nog geen goede bokser
De bokstrainer wist de 18 spelers te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Op een recreatieve wijze trainden zij op een hoog tempo samen met een trainingspartner aan diverse stoot- en traptechnieken. “Leerzaam en ook heel anders dan een voetbaltraining. Maar het was vooral een avond waarop we met elkaar op een heel andere wijze aan de slag zijn gegaan en veel hebben gelachen. Eén ding hebben we zeker geleerd, ook al ben je een goede voetballer dat wil nog niet zeggen dat je het in de boksring gaat maken.”

Eerste kennismaking met de bokssport
Deze training was een eerste kennismaking met de bokssport. Maar wellicht dat het voor sommige misschien wel een aanzet is om, naast het voetbal, ook bokstrainingen te gaan volgen. Dat kan, de Sport en Slank Studio verzorgt meerdere trainingen. De Sport en Slank Studio heeft 11 vestigingen in West-Brabant. Sinds kort is er een nieuwe vestiging geopend op de Vijfhuizenberg 151 dichtbij Sportpark Hulsdonk. Naast bokstrainingen kun je hier ook terecht voor personal training en de Milon Cirkel. Dit is een slimme combinatie van volautomatische toestellen waarbij je in 35 minuten al je spieren traint. Ideaal dus voor iedereen die gezond en fit wil zijn en blijven. “Als de kinderen op het voetbalveld staan, komen vaders en moeders bij ons trainen. Zo blijven ook zij in conditie”, aldus  manager Mitchell Bartels.

Meer informatie
www.sportenslankstudio.nl


26-10 Bericht van terreinmeester Adrie:

"Graag wil ik iedereen bedanken voor alle steun, hartverwarmende berichtjes en fruitmandjes. Herstel gaat goed, hoop jullie snel weer te zien! Groet Adrie."


12-10 Spelregelbewijs geboortejaar 2001 verplicht

Binnenkort ontvangen alle spelers uit het geboorte jaar 2001 de inlogcode voor VOETBALMASTERZ. Op deze site (www.voetbalmasterz.nl) zal je het spelregelbewijs moeten gaan halen.Je kunt op deze site oefenen, daarna inloggen en via levels het examen afleggen. Ga er al vast maar eens op kijken, via je telefoon, tablet of PC. Uiteraard gaat iedere B-speler van onze RKVV dat spelregelbewijs halen en wij - de scheidsrechters van de club en jullie leiders - gaan jullie daarbij helpen.
De RKVV gaat voor 100% geslaagden!!

Binnenkort organiseren wij in de kantine een bijeenkomst voor jullie waarin we:
• Oefenstof met jullie doornemen
• Tips en trucks geven
• Gezamenlijk een aantal proef -examens maken
Via jullie leiders zal je de komende weken nog meer informatie krijgen.

Roel van der Heijden en Jan van Wijk
Scheidsrechter coördinatoren


04-10 HELAAS GEEN BIER MEER IN KANTINE ROOSENDAAL?

Het zou kunnen gebeuren dat de vergunning om alcohol te schenken wordt ingetrokken als er jongeren van onder de 18 worden gezien met alcohol op het terrein of in de kantine van RKVV Roosendaal. Het is lastig voor de barmedewerkers om precies te zien wie er wel of geen 18 jaar is. Wij willen dan ook iedereen vragen om zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Het is simpel:
- ben je geen 18; geen alcohol
- ben je ouder of leider van iemand die nog geen 18 is: bied geen alcohol aan.
Er wordt door de gemeente streng gecontroleerd. Dit kan bij een overtreding tot hoge boetes leiden voor de club. Maar zelfs tot intrekken van de vergunning.
Dus hierbij een beroep op ieders gezond verstand: houd je aan de regels!


27-08 Aanpassing trainingsschema

Er zijn nog wat kleine aanpassingen gedaan in het trainingsschema. Kijk hiervoor bij: Begeleiding >>> Leiders-Trainers >>> Formulieren.

18 november : Rens Koremans (JO13-4), Anica de Rijke (Meisjes O1), Hans van Deventer (Heren 5), Sven Roks (Heren 8), Max van Oorschot (Heren 8)19 november : Ines Govaarts (VR2), Sander van den Bersselaar (JO11-1), Daan Kerstens (JO16-1)21 november : Wouter Bogers (JO17-3), Ravi van Overveldt (JO13-6)22 november : Tim Kerseboom (Heren 3), Julia Bouwens (Meisjes O1), Ramses van Nispen (JO14-2), Justin Kleintjes (JO14-4)23 november : Jarno Frantzen (JO11-7), Jip Rijpers (G1), Koen Voogt (Heren 8)24 november : Bryan Suijkerbuijk (JO17-2), Bente Neggers (JO9-4)