Nieuws

26-07 Voorbereiding Roosendaal 1, 2 en JO19-1
21-07 Beste supporter/lid, voetbalvriend van RKVV Roosendaal
20-06 Gezocht: trainer JO17
15-06 Roosendaal heeft de selectie compleet
11-06 Indelingen jeugd 2017-2018
09-06 Vakantiesluiting Kantine
08-06 Stoppen met voetballen? Wel afmelden a.u.b.
06-06 Siebe Pal nieuwste aanwinst RKVV Roosendaal
31-05 Taxi de Groen sponsort de JO 11-10 van RKVV Roosendaal
30-05 Thom van Unen en Wesley Embregts terug op het oude nest
22-05 Kilian Schaap nieuwste aanwinst selectie Roosendaal
22-05 JO7-7 wint toernooi Cluzona
06-05 Grootse samenwerking Maxaro met RKVV Roosendaal
21-04 Ook Jaimy Bakkenes terug bij RKVV Roosendaal
01-04 Roy de Weert 2e aanwinst RKVV Roosendaal
27-03 Kevin Jurgens eerste aanwinst RKVV Roosendaal
10-01 Peter Sweres nieuwe hoofdtrainer RKVV Roosendaal


26-07 Voorbereiding Roosendaal 1, 2 en JO19-1

Roosendaal 1 begint in augustus met de nieuwe groep aan de voorbereiding van het aankomende seizoen. Op 8 augustus staat de eerste training op het programma van Roosendaal 1 (op deze avond beginnen ook het 2e elftal en de JO19-1 aan hun 1e training).

De afgelopen maanden is er door de technische staf hard gewerkt aan een nieuwe groep die Roosendaal weer de weg omhoog moet gaan brengen. Dit is erg goed gelukt ondanks het teleurstellende einde van het afgelopen seizoen.
Het beleid om met zoveel mogelijk spelers van de club door te groeien en de jeugd kansen te geven, is door Peter en Remco (ass. trainer) goed ingevuld. De nieuwkomers zijn namelijk allemaal al bekend bij de club en daarnaast stromen er ook weer talenten door die het afgelopen seizoen in de JO19-1 actief waren. Er staat een enthousiaste, jonge en sterke groep die gretig is en stappen wil gaan maken en dat is al een mooi uitgangspunt.

De selectie van Roosendaal 1 ziet er nu als volg uit:
Roy de Weert / Kevin Kilsdonk / Kilian Schaap / Tom van de Borst / Hans Frijters / Donovan de Weert / Colin Landa / Wesley Kotta / Dylan Mathijssen / Jules Gort / Kevin Jurgens / Jaimy Bakkenes / Nick van Dijk / Thom van Unen / Siebe Pal / Jordy Nollen / Wesley Embregts / Davey Mathijsse en Bart Gelsing.

Daarnaast zal trainer Sweres uiteraard ook in de voorbereiding al spelers van Roosendaal 2 en JO19-1 (en andere teams) toevoegen aan zijn trainingen en wedstrijden. De concurrentie neemt hierdoor snel toe en iedereen zal scherp aan de start van de voorbereiding moeten staan. Dat laatste zal ook absoluut nodig zijn, gezien het programma van de voorbereiding.

Roosendaal 1 begint dus op 8 augustus met een training op sportpark Hulsdonk (aanvang 19.45u). Donderdag 10 en zondag 13 augustus wordt er vervolgens ook getraind waarna er op dinsdag 15 augustus een oefenwedstrijd tegen Internos op de planning staat (thuiswedstrijd). Daarna wordt er ook gespeeld tegen: Beek Vooruit, Baronie, Moerse Boys en Goes (allen uitwedstrijden). Een pittig programma dus waar vrij snel al het niveau aanwezig zal moeten zijn om die wedstrijden tot een goed einde te brengen.

Programma Roosendaal 1

We wensen iedereen een fijne zomervakantie en zien jullie graag als supporter weer langs de lijn op de trainingen en wedstrijden.


21-07 Beste supporter/lid, voetbalvriend van RKVV Roosendaal

Graag willen wij even uw aandacht vragen voor de supportersvereniging en de mogelijkheid om lid te worden van onze supportersvereniging. Bent u al lid, misschien toch leuk om te lezen wat we zoal doen per voetbalseizoen.

Wat doet de supportersvereniging?

De contributie is, door verhoging van de kosten, voor het nieuwe seizoen vastgesteld op: senioren € 12,00 en A-jeugd € 6,00.
Hierbij willen wij de huidige leden weer verzoeken, net als vorig jaar, hun contributie voor het nieuwe seizoen over te maken voor 14 september 2017 op:
Let op: nieuw bankrekeningnummer: NL07 RABO 0309 9261 81
t.n.v. Supportersvereniging RKVV Roosendaal.

Nieuwe leden zijn dus ook altijd van harte welkom!
U kunt zich opgeven bij Anja van den Berg-Bruijninckx, bereikbaar op het emailadres:
a-jvandenberg@planet.nl
U kunt dan gelijktijdig het contributie bedrag, senioren € 12,00, A-jeugd € 6,00, overmaken op bankrekeningnummer: NL07 RABO 0309 9261 81
t.n.v. Supportersvereniging RKVV Roosendaal.

Het nieuwe voetbalseizoen begint weer over enkele weken. Ook voor dit nieuwe seizoen staan er voor de supportersvereniging weer vele activiteiten op het programma. Graag ontmoeten wij u daar!
Wij hopen op een sportief en gezond seizoen 2017-2018!
Met sportieve groeten,
Margreet Theunis (voorzitter)
Piet Bruijns (penningmeester)

P.S. Bent u verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen, geef dan z.s.m. uw (nieuwe adres door aan Anja van den Berg-Bruijninckx, bereikbaar op het emailadres: a-jvandenberg@planet.nl
Evenals vorig jaar publiceren wij deze brief ook op de website. 
Inschrijving Kamer van Koophandel nr.51495783.
Secretariaat: De Fuis 51, 4708 BB Roosendaal; Administratie: Keijenburg 14, 4702 CG Roosendaal.


20-06 Gezocht: trainer JO17

RKVV Roosendaal is op zoek naar een ambitieuze trainer voor de JO17 selectie. Je  gaat aan de slag met een talentvolle groep en bent in staat om (voetbal)kennis over te brengen. Een diploma is geen vereiste (wel een pré), ervaring is dit wel.
RKVV Roosendaal is een prettige vereniging met een goede voetbalsfeer. We hebben een voetbalopleiding met een duidelijke visie, er wordt gewerkt volgens het Voetbaltechnisch Jeugdplan en maken gebruik van een spelersvolgsysteem. Er zijn mogelijkheden tot opleiding en we bieden een passende vergoeding.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie of je wilt meer informatie kun je contact opnemen met John Klippel, TC selectie Jeugd: tc-selectie-jeugd@rkvvroosendaal.nl


15-06 Roosendaal heeft de selectie compleet

De selectie van RKVV Roosendaal is afgerond met de komst van aanvaller Mathijsse (BSC) en de jeugdspelers die doorstromen vanuit de JO19-1. Mathijsse heeft een achtergrond bij onze club. “Ik wilde zelf graag weer bij Roosendaal gaan spelen en heb met de trainer een prettig en duidelijk gesprek gevoerd. Het is mij bekend waar ik aan kan werken en wat mijn positie binnen de selectie kan zijn. Uiteraard zal ik zelf moeten laten zien dat ik die stap aankan en ook als persoon binnen deze groep een meerwaarde kan zijn”, aldus Mathijsse.
 
Vanuit de a-jeugd zullen Colin Landa en Dylan Mathijssen doorstromen (naast de eerder in het seizoen al doorgestroomde Jules Gort). Beide spelers hebben hun waarde tijdens het einde van het seizoen al bewezen en hun inbreng (meer dan verdienstelijk) gehad bij de 1e selectie.
 
Trainer Sweres is klaar voor het komende seizoen. “De begeleidingsstaf is top geregeld en ook de groep heeft ambitie en niveau waar we iets mee kunnen gaan wegzetten. We zijn een weg ingeslagen en die is met alle spelers doorgesproken. Ook is het prettig dat we nog een aantal talentvolle spelers in het 2e en in onze JO19-1 hebben spelen, die we veel bij de 1e selectie zullen gaan betrekken.
 
Als slotopmerking wil Sweres nog iets kwijt over het afgelopen seizoen: “De degradatie van het 1e (en ook die van de onder 19-1) is een teleurstelling maar ik moet zeggen dat de jonge groep mij in die fase, positief heeft verrast. Ik heb wedstrijden/trainingen van dichtbij gezien en zag plezier, spelvreugde en bij vlagen goed voetbal op het veld. Helaas kwamen ze op het einde net iets tekort maar het is aan ons om volgende seizoen terug te keren naar de 2e klasse”.
 
De selectie en de onder 19-1 hebben op 22 juni een kennismakingsavond staan en starten hun 1e training voor het komende seizoen op 8 augustus.
Voor Roosendaal 1 staat dan een pittig oefenprogramma op de planning met wedstrijden tegen Internos, Baronie, Goes en Moerse Boys.
 
RKVV Roosendaal wens alle betrokkenen heel veel succes en plezier het aankomende seizoen.


11-06 Indelingen jeugd 2017-2018

De Indelingen staan op de website >>> deze zijn nog in concept, onder voorbehoud van wijzigingen etc.! Spelers van de wachtlijst die ingedeeld zijn krijgen in juli een bericht van de ledenadministratie. Voor vragen kunt u de desbetreffende coördinator mailen:
JO19-17-16 - ab-coordinator@rkvvroosendaal.nl
JO15-14 - ccoordinator@rkvvroosendaal.nl
JO13-12 - dcoordinator@rkvvroosendaal.nl
JO11-10 - ecoordinator@rkvvroosendaal.nl
JO9-8 - fcoordinator@rkvvroosendaal.nl
JO7-6 - mpcoordinator@rkvvroosendaal.nl
MO teams - dames-meisjescoordinator@rkvvroosendaal.nl


09-06 Vakantiesluiting Kantine

Vanaf 10 juni is de kantine niet meer open, zo is er gelegenheid om de zomerschoonmaak e.d. uit te voeren. Geplande afspraken die staan gaan gewoon door, er kunnen geen nieuwe gemaakt worden. Uiteraard kunt u voor overleg gebruik blijven maken van de bestuurskamer. In augustus staan we weer voor u klaar!
Wij wensen iedereen een prettige vakantie, tot augustus.


08-06 Stoppen met voetballen? Wel afmelden a.u.b.

Als men stopt met voetballen kan men zich tot 30 juni 2017 afmelden bij de ledenadministratie. Afmeldingen na 30 juni 2017 wordt met administratieve kosten belast! Mochten er leden zijn die nog mutaties hebben in hun privé omstandigheden zoals bijvoorbeeld adres-, email-, telefoonnummer-, rekeningnummer-, deze dan graag ook mailen naar de ledenadministratie: ledenadministratie@rkvvroosendaal.nl


06-06 Siebe Pal nieuwste aanwinst RKVV Roosendaal

Voor het komende seizoen heeft Roosendaal zich versterkt met de 17 jarige Siebe Pal. Siebe speelt momenteel bij RSC Alliance maar speelde vorig jaar nog bij de a1 van onze club. De aanvaller koos vorig jaar om zijn trainer trouw te blijven en volgde hem naar Alliance. Voor komend seizoen zal hij weer herenigd worden met een aantal jeugdspelers die ook bij de 1e selectie zullen gaan behoren.

“Ik heb een prima jaar gehad bij Roosendaal maar had een goed gevoel bij mijn trainer van destijds en ben hem daarom gevolgd naar Alliance. Ik proef bij Roosendaal (en bij mezelf) de ambitie om iets meer uit mijn mogelijkheden te halen en ik weet dat ik in een goede groep terecht kom. Daarnaast was het gesprek met trainer Peter Sweres dusdanig positief dat ik me weer snel wilde aansluiten bij de club om daar mezelf (en het team) verder te ontwikkelen. Hij heeft een goed beeld van hoe hij wil gaan spelen en we hebben gesproken over mijn rol binnen de selectie in die plannen. Het weerzien met oude bekenden is een extraatje natuurlijk”.

Trainer Sweres heeft zijn selectie bijna rond voor het komende seizoen. “Met Siebe hebben we weer een aanvaller die vanaf meerdere posities kan spelen en de leeftijd heeft om nog ver door te groeien. We hebben gesproken over de plannen die we hebben en de zaken waar hij nog veel progressie in kan boeken en die weg wilde hij ook graag bewandelen. We zijn nog in gesprek met spelers voor 2 posities en dan hebben we de groep rond voor het komende seizoen. Ondanks de recente degradatie zie je dat spelers toch geloven in de visie die we uitstralen en het project waar we aan gaan beginnen”.

RKVV Roosendaal wenst Siebe veel succes en plezier het aankomende seizoen.


31-05 Taxi de Groen sponsort de JO 11-10 van RKVV Roosendaal

De spelers van JO 11-10 zijn eerstejaars E-tjes en hebben een goede prestatie geleverd dit seizoen. In de najaars competitie zijn zij kampioen geworden. In de daarop volgende voorjaars competitie eindigden zij op de 2e plaats met het minst aantal doelpunten tegen van alle teams. Overigens bestond het team dat toen kampioen geworden is uit spelers van 13 jaar! Dat team was dus net iets te sterk voor deze kanjers van 9 jaar. Toch iets om trots op te zijn waarbij ook een beloning hoort. Taxi de Groen heeft daarom besloten deze prestatie te belonen met Nike-tassen voor elke speler. Op zaterdag 13 mei 2017 is Jos de Groen, directeur van het gelijknamig bedrijf, naar het Roosendaal terrein gekomen om deze tassen uit te reiken.
Namens de voetbalvereniging Roosendaal hartelijk dank hiervoor.


30-05 Thom van Unen en Wesley Embregts terug op het oude nest

   

Roosendaal gaat verder met het invullen van de selectie en heeft Thom van Unen en Wesley Embregts aan de nieuwe selectie toegevoegd. Beiden hebben een Roosendaals verleden en keren dus terug op het oude (en bekende) nest. 

Eind vorige week heeft Thom van Unen aangegeven weer terug te willen keren bij zijn oude club. Thom speelde de afgelopen jaren bij Cluzona en RBC en zal zijn positie moeten verwerven in het aanvallende gedeelte van de selectie. “Ik ben een paar jaar de uitdaging aangegaan op andere plekken en heb daar veel geleerd en opgestoken. Het was voor mij tijd om bij mijn oude club terug te keren en daar mijn kansen af te dwingen. Ik ken nog een aantal spelers natuurlijk en de trainer heeft me uitgelegd hoe ze willen gaan werken volgend seizoen. Na het gesprek is mijn motivatie alleen maar gestegen".

Afgelopen weekend werd ook bekend dat Wesley Embregts zal gaan aansluiten bij de nieuwe groep. Wesley heeft een paar jaar geleden nog zijn duels in de 1e klasse meegespeeld met het 1e elftal. Daarna koos hij voor zijn studie en speelde af en toe nog met het 2e elftal mee (daar waar nodig was). Na een jaar kriebelde het weer en voelde hij de drang om weer beter te worden als speler en onderdeel van de groep te zijn. “Ik heb het wedstrijdgevoel gemist en wil onderdeel uitmaken van een groep die zich ook als groep wil ontwikkelen. Het is duidelijk hoe de werkwijze van de trainer komend seizoen zal zijn en dat past precies bij hoe ik over teamsport en individuele ontwikkeling denk. Ik werd enthousiaster tijdens het gesprek en weet dat ik in een fijne groep binnenkom”.  Wesley zal ook in het aanvallende deel van de selectie zijn plaats moeten gaan afdwingen.
 
Trainer Sweres is weer een stukje verder bij het invullen van zijn selectie. “ Ik ben uiteraard tevreden dat deze jongens onze groep komen versterken. Ze passen in onze visie, zijn bekend bij onze groep en hebben een goede drang om iets te gaan neerzetten. We zijn echter nog niet klaar, want aanvallend moeten er nog minimaal 2 aanwinsten toegevoegd worden en ook verdedigend is er nog één plek in te vullen. Deze gesprekken lopen echter allemaal maar we willen zeker zijn dat we jongens toevoegen die kwaliteiten hebben maar ook in de groep passen. We gaan daarom niet over 1 nacht ijs”.  
 
RKVV Roosendaal heet Thom en Wesley alvast van harte welkom bij de club en wensen ze veel succes in het aankomende seizoen.


22-05 Kilian Schaap nieuwste aanwinst selectie Roosendaal

Voor komend seizoen heeft Roosendaal zich versterkt met Kilian Schaap. De multifunctionele speler is vanwege studie even gestopt maar gaat komend seizoen de draad weer oppakken. "Ik zit in de afstudeerfase en heb daardoor weer meer tijd om het voetbal op te pakken. Na een gesprek met de trainer was het gevoel om bij Roosendaal terug te keren sterk. Er komt een project aan om een team te bouwen voor de komende jaren en daar wil ik graag bij zijn. Het contact met de jongens is gebleven en maakte voor mij de keuze nog makkelijker".

Trainer Sweres is blij met de nieuwe aanwinst. "Zijn winnaarsmentaliteit en kwaliteiten als voetballer zijn helder. We kunnen weer een Roosendaalse jongen toevoegen aan de groep die kwaliteit met zich meebrengt".

Namens deze weg wensen we Kilian veel plezier en succes het komende seizoen.


22-05 JO7-7 wint toernooi Cluzona

Zaterdag 20 mei heeft JO7-7 op het toernooi van Cluzona de eerste prijs gewonnen. Na overwinningen op Prinsenland JO7-1 (2-0), DVO JO7-1 (7-0), Cluzona JO7-1 (4-0) en ODIO JO7-1 (3-1) was een 2-1 zege op het nog ongeslagen team van BSC JO7-1 genoeg voor de toernooi winst. Een knappe prestatie van onze jongens op hun eerste toernooi! Fenne, Deejay, Bram, Niek, Justin en Sven: Gefeliciteerd!


06-05 Grootse samenwerking Maxaro met RKVV Roosendaal

Peter Muller, voorzitter van RKVV Roosendaal (links) en Corné Nooren, algemeen directeur van Maxaro (rechts) ondertekenen de overeenkomst in de grote sanitair showroom van Maxaro.

Sanitair en tegel specialist Maxaro en RKVV Roosendaal gaan de komende jaren intensief samenwerken. Het bedrijf wordt vanaf komend seizoen een van de clubsponsoren van voetbalvereniging RKVV Roosendaal. Maxaro zal op de accommodatie van de club zichtbaar worden met doeken langs alle velden, daarnaast worden maar liefst 8 elftallen van de club in een nieuw tenue gestoken. Maar de samenwerking gaat verder. Het snel groeiende bedrijf is hard op zoek naar nieuwe medewerkers en RKVV Roosendaal wil graag ondersteunen bij die zoektocht. Met het leveren van de tegels voor de kleedkamers die momenteel gerenoveerd worden, is de samenwerking direct al waardevol.
Lees hier het gehele bericht >>>


21-04 Ook Jaimy Bakkenes terug bij RKVV Roosendaal

Na de komst van Roy de Weert en Kevin Jurgens kan Roosendaal ook de terugkeer van Jaimy Bakkenes aankondigen. Vorig seizoen was hij nog aanvoerder en koos hij aan het einde van het seizoen voor een avontuur bij Baronie. Door werkomstandigheden heeft hij dit seizoen minder kunnen spelen en besloten om weer bij zijn oude club te gaan voetballen.

"De plannen die Roosendaal heeft zijn duidelijk en ambitieus. De trainers hebben me die visie uitgelegd en mij ook het stappenplan van de komende jaren duidelijk gemaakt. Ik weet wat mijn rol zou moeten zijn en zal dat ook waar moeten maken op en naast het veld".

Trainer Sweres is tevreden met de derde aanwinst van zijn selectie. "We willen een team bouwen waar eigen spelers een belangrijk onderdeel vormen. Dan is het prettig om te zien dat voormalige Roosendaalers zich daarin willen mengen en dat jeugdspelers graag doorkomen. Voor mij een mooie mix zoals het zou moeten bij deze club".

Wij heten Jaimy van harte welkom bij zijn oude club en hopen dat hij met de selectie , vele successen kan gaan opbouwen.


01-04 Roy de Weert 2e aanwinst RKVV Roosendaal

Roy de Weert keert volgend seizoen terug als keeper binnen de selectie van RKVV Roosendaal. Roy is afkomstig uit de jeugdopleiding van onze club en heeft de laatste paar jaar een uitstap gemaakt naar hoofdklasser Halsteren. Hij heeft daar veel ervaring opgedaan en zijn bijdrage geleverd aan de positie die Halsteren nu ook in de hoofdklasse bezet.
 
De technische commissie is er wederom in geslaagd een Roosendaalse speler aan de selectie toe te voegen die kwaliteit, ervaring en mentaliteit kan toevoegen aan de jonge groep die zal gaan ontstaan volgend seizoen.
 
“Ik ga voor het hoogst haalbare in het voetbal en heb daarom mijn kans bij Halsteren een paar jaar geleden aangegrepen. Ondanks dat ik niet alles heb gespeeld, heb ik toch veel geleerd en ben sterker geworden als keeper. Het is nu tijd om ook elke week belangrijk te zijn voor het team en om door te groeien naar een hoger niveau binnen het voetbal. Deze mogelijkheden worden mij bij Roosendaal geboden en de visie en werkwijze die de trainer mij heeft uitgelegd passen bij mijn ambitie”
 
Trainer Peter Sweres is erg in zijn nopjes over de nieuwe sluitpost van de club: “Kevin Kilsdonk wil een stapje terug maken i.v.m. o.a. drukke werkzaamheden. Het is erg bevredigend dat we dan een jonge, gretige keeper binnen de selectie kunnen halen die ook nog eens enorm veel kwaliteiten heeft om door te groeien naar een nog hoger niveau. In het gesprek kwam die gretigheid van hem ook duidelijk over en was de match wat ons betreft snel gemaakt”.
 
Na Kevin Jurgens is Roy dus de 2e speler die van een uitstapje naar de hoofdklasse bij zijn oude club gaat terugkomen. Daarmee voldoet de technische commissie aan de visie om met zoveel mogelijk Roosendaalse spelers de club naar een hoger niveau te brengen.
 
Wij wensen Roy enorm veel plezier en succes bij het nieuwe seizoen.


27-03 Kevin Jurgens eerste aanwinst RKVV Roosendaal

 

Voor het seizoen 2017-2018 heeft RKVV Roosendaal zich versterkt met Kevin Jurgens. Kevin speelde in de jeugd en in zijn eerste jaren als senior bij RKVV Roosendaal. Hij maakte daarin deel uit van de hoogste selectie elftallen alvorens hij de stap naar de hoofdklasse maakte waar hij met SV DOSKO de afgelopen 3 seizoenen heeft gespeeld.

"Ik heb nu meerdere jaren ervaring op hoofdklasse niveau en wil dat niveau ook nastreven bij Roosendaal. De club heeft duidelijke plannen om veelal met jongens van de eigen jeugd (of die bij de club hebben gespeeld) door te groeien naar een hoger niveau. Tijdens het gesprek met de trainers is me duidelijk gemaakt wat van mij verwacht wordt in dat proces en dat past prima in het plaatje zoals ik dat zie. De visie en ambitie van de club die mij door de technische commissie is uitgelegd, spreekt mij enorm aan".

Kevin is een speler die met zijn kwaliteiten en reeds opgedane ervaring onze selectie direct kan versterken. We heten Kevin dan ook van harte welkom bij onze mooie club en wensen hem ook alle succes in het aankomende seizoen.

Technische Commissie RKVV Roosendaal


10-01 Peter Sweres nieuwe hoofdtrainer RKVV Roosendaal

Peter Sweres is aankomend seizoen 2017-2018 de nieuwe hoofdtrainer van onze club RKVV Roosendaal. De club en Peter hebben hiertoe gisteren het bijbehorende contract ondertekend. Peter is 52 jaar, woonachtig in Etten-Leur en een goede bekende binnen het West-Brabantse voetbal. Zo is Peter in het verleden hoofdtrainer geweest bij o.a. Unitas’30 en JEKA en op dit moment is Peter actief als hoofdtrainer bij hoofdklasser DOSKO uit Bergen op Zoom. Die club gaat hij na 6 jaar (!!!) verlaten, een periode waarin hij de Bergse club vanuit de 3e klasse naar de hoofdklasse leidde. Als bestuur en club zijn we uitermate blij met de komst van Peter. Met zijn kennis, ervaring en contacten denken we precies de juiste man te hebben aangesteld, iemand die ook past bij de cultuur én ambities die we als club hebben. Het feit dat Peter de hoofdklasse verruilt voor onze club als huidig tweedeklasser, versterkt dat gevoel. “Het is een mooie club met een goede structuur, prima accommodatie en een goede jeugdopleiding. Dat biedt perspectief om hier iets moois weg te gaan zetten” aldus Peter. Via deze weg willen we Peter dan ook van harte welkom heten bij onze club, al duurt het nog een paar maandjes voordat hij daadwerkelijk aan de slag gaat. Hij zal dan Remco Broos aflossen, die na het recente vertrek van Jurgen Arnouts het huidige seizoen zal afmaken als hoofdtrainer. Peter, nogmaals welkom en we wensen je alvast heel veel succes!

28 juli : Esron Loupatty (Heren 5), Jeroen den Heijer (G1)29 juli : Dennis Frankfort ( ), Dennis Frankfort (Heren 5)30 juli : Bas Rademakers (Heren 9) 2 augustus : Frank Hamers (Heren 10) 3 augustus : Danny van Dijk (Heren 13), Dirk van Loon (Heren 4), Eric van Loon (Heren 13), Ilse van de Kar (JG1)