Roosendaal 1 wacht nog drie finales

Ondanks het knappe gelijkspel tegen koploper Vlissingen, wacht Roosendaal de komende weken nog drie finales om de nacompetitie te ontlopen. Op 2de paasdag speelt Roosendaal eerst tegen O.S.S.'20 uit Oss, daarna volgen nog TSC en Brabantia. Door de gelijkmaker van Jaimy Bakkenes speelde Roosendaal vorige week verrassend gelijk tegen koploper Vlissingen. De tegenstander van komende maandag, O.S.S.'20...........

lees meer >

Team van de Week F8

Het Team van de Week tijdens Roosendaal-OSS'20 is een hecht team waarvan de meesten voor het tweede jaar bij de pupillen spelen maar vooral dit seizoen is er hard aan gewerkt er een hecht team van te maken. De opstelling werd steeds beter en de traptechniek neemt nog steeds met de week toe. Het is mooi te zien hoe de spelers van F8 elkaar steunen en tijdens de training en wedstrijden als één groep optrekken. Lees meer bij >>> Team van de Week.

lees meer >

Tot en met 26 mei 2014 kan er op RKVV Roosendaal gestemd worden bij de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging van de gemeente Roosendaal. Uiteraard willen we die titel graag winnen. Breng daarom nu je stem uit via ..........

lees meer >

Verplaatsen wedstrijden

Zoals eerder vermeld kunnen er de komende tijd wedstrijden worden verplaatst ivm. te weinig spelers ed. Ook als je als leider een verzoek krijgt van de tegenpartij loopt dit allemaal via de wedstrijdcoordinatoren. Voor de jeugd is dit Marcel Govers: wedstrijdsecretaris.jeugd@rkvvroosendaal.nl .
Voor de senioren Gerard Vriens: organisatiecommissie@rkvvroosendaal.nl

lees meer >

Engels Pasen voor C2 en D1

Tijdens het Paasweekend komen de U13 en U15 jeugdteams van AFC Wimbledon en Dagenham & Redbridge FC op bezoek bij RKvv Roosendaal. Op eerste Paasdag speelt Roosendaal C2 eerst om 9.30 tegen AFC Wimbledon U15 en vervolgens om 11.30 tegen Dagenham & Redbridge FC U15. Op tweede Paasdag is het de beurt aan de D1 om het op te nemen tegen de U13 leeftijdgenoten van beide verenigingen. Aftrap ook weer om 9.30 en 11.30.

lees meer >

Roosendaal 1 wacht nog drie fi...
Komr Roosendaal 1 steunen, beginnende as. maandag om 14:30
lees verder...
Team van de Week F8
Bij de wedstrijd Roosendaal-OSS'20, lees meer bij team van de week
lees verder...
Verkiezing leukste sportvereni...
Breng je stem uit op RKVV Roosendaal via www.leukstesportvereniging.nl
lees verder...
zo 20 april
Internationale wedst...
vr 16 mei
Voetbaltoernooi Onde...
za 17 mei
Prestatieve E- en F-...
20 april : Carlo Meesters (Heren 4 ), Stijn Hoogland (Heren 7 ), Rob Key (Heren )21 april : Richard Kok (Heren 14 ), Robert Lubbers (A3 ), Kristy de Hoon (VR2 ), Luc Stallaert (E7 )22 april : Laurent de Deugd (A3 ), Britt Dijkman (F8 ), Bert van de Bempt (Heren ), Peter van Hassel (Heren )23 april : Jos van den Berg (Heren ), Menno Roset (F4 ), Quincy Schouten (B1 ), Henk van Loon (Meisjes A1 ), Pieter van Bogaert (Heren )24 april : Tim Reijnders (B5 )25 april : Luuk Gevers (D5 ), David Wennekes (C2 ), Fabio Kerstens (B4 ), Rini van Hassel (Heren 8 ), Denny Jongmans (A2 ), Pim van de Sanden (Heren 12 ), Johan Moerland (Heren 8 ), Johan Moerland (C5 )