Zondag 6 september:

lees meer >

ASWH 1 - Roosendaal 1, eindstand 7-2

Het uit Hendrik Ido Ambacht zijnde ASWH dat uitkomt in de Hoofdklasse zaterdag was de tegenstander. Gezien het krachtverschil verschil in de voorgaande beker wedstrijden van ASWH (beide duels wonnen ze met 7-0 en 0-8 en geen tegentreffer) had Vv Roosendaal dan ook alles nodig om de uitslag dan ook zo klein mogelijk te houden. Helaas was het al na 30 sec al kassa >>>

lees meer >

Algemene Leden Vergadering 9-10-2015

Inmiddels is het seizoen begonnen, de opstartfase voorbij en is er weer volop bedrijvigheid op ons mooie sportpark. Om ook de bestuurlijke plicht te voldoen nodig ik, namens het gehele bestuur, al onze leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze zal zijn op vrijdag 9 oktober 2015 vanaf 20.00 in de kantine. De uitnodigng en de agenda kunt u vinden bij: CLub >>> Bestuur >>> Mededlingen.

lees meer >

Niet alle spelerspassen zijn binnen

Door de enorme drukte en de vakanties kan het zijn dat nog niet iedereen in het bezit is van een geldige spelerspas. In principe geldt geen pas is niet spelen, maar voor de periode van 28 augustus tot en met 3 september mag een speler ook uitkomen in competitie- en/of bekerwedstrijden, als hij voor de betreffende wedstrijd kan worden toegevoegd aan het digitale wedstrijdformulier en aan de scheidsrechter een geldig legitimatiebewijs kan tonen (paspoort, ID kaart, (brommer)rijbewijs)..

lees meer >

Ophalen shirts ed. voor de teams

Voor de teams die nog geen teamshirtjes ed. hebben opgehaald: neem contact op met Jack Farla: organisatiecommissie@rkvvroosendaal.nl.

lees meer >

Zondag 6 september: Nemelaer 1...
Wie graag mee wilt, de bus vertrekt om 12:00 vanaf Sportpark Hulsdonk
lees verder...
ASWH 1 - Roosendaal 1, eindsta...
Roosendaal is uitgeschakeld voor het bekertoernooi
lees verder...
Algemene Leden Vergadering 9-1...
De uitnodiging en de agenda is in te zien >>> Club >>> Bestuur >>> Mededelingen
lees verder...
wo 16 september
5e Remco van Wijk Ke...
vr 25 september
Leidersvergadering S...
vr 9 oktober
Algemene Ledenvergad...
3 september : Pascal van de Sanden (Heren 11 ), Jay van Peer (B6 ), Luuk ten Brinke (C1 ) 4 september : Jaylen van Empel (Meisjes P9 ), Rob Barendse (Heren 5 ), Machiel van der Laan (Heren 11 ), Bart Claassen (E4 ), Lars van Loenen (B5 ), Bart van Loon (Heren 13 ) 5 september : Zo van de Geijn (F9 ), Thom Veraart (B4 ) 6 september : Sidi Khiter (Heren 5 ) 7 september : Rick Frank (C4 ), Mike Dirven (Heren 2 ), Matties van de Ven (Heren 15 ), Mats Korevaar (B4 ), Yilles Pas (C6 ) 8 september : Patrick van Dorst (E2 ) 9 september : Rob Matthijssen (Heren 6 ), Jesper Godschalk (Heren 15 ), Stefan Serno (D2 ), Milan Verleysen (E10 ), Mohammed Ben Taheri (Heren 2 )